|
Се храните ли здраво? |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво јадам, здраво пијам.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na zdravje neka ti e jadenjeto ama koga ke sednes zdravo da se napies ne se uklucuvaj na forum oti..........epten si za nikade .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So kogo sum, takov sum. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
si ebalo mamata....!!,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa sea relativna rabota e toa, aj da predpostavime deka organizmot vi e ok i deka prirodno ne vi stvara holesterol...mislam deka ne bi trebalo da se lishue u toj sluchaj chovek od nishto ama sekako bez preteruenje ...nema bolje od toa...
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па да...свеж зеленчук, салати, манџички, леб не јадам освен некоја кроасана на сабајле...овошје обавезно во вид на овошни салати.
Џус и вода за пиење, избегнувам газирано, алкохол и онака не пијам, али без кафе ми нема живот. Фаст фуд...ептен за кеиф, еднаш во месецот или во два. Е сега благо..........оф, Милке душо... |
||
mornar
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo zagadena pocva, voda i atmosvera tesko deka se hranime zdravo.
|
||
,,ALEA JAHTA EST,,
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pozdravo...zdravje...
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega ne....nitu jadam nitu pazam ednostavno ne jadam nishto,porano...mnogu pazev,preterano..
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vcera mi bese na gosti prijatelot koj se zanimava so proizvodsto na bio-dinamicka hrana ... imam otvoreno tema so takov naslov ... slusajki go nego ... za principite na Rudolf Stainer ... ima napraveno i drugi proizvodi koi se bio-dinamicki ... za toa vo druga prilika ... cesto pati koga pisuvam na vakva tema ... stalno mi teknuva na ekologistite ... koi kazuvaat nekoi ubavi raboti ... ama vo praksa dali gi pravat ? taka e i ova ... treba da se vodi smetka sto jademe ... da ne vnesuvame pesticidi i konzervansi ... i pravilen soodnos na minerali-vitamini-proteini-jaglenohidrati i masti ... ama dali toa prakticno go pravime ??? ako ne ... ako e samo teorija ... toga seto sto muabetime e djabe ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
nancy
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
5 години не јадам месо, 2 години риба а минатата пролет ги откажав и јајцата што значи дека сега сум лакто-вегетеријанец...
јадам мноогу овошје и зеленчук, а со оглед на тоа дека дома сум единствен вегетерјанец силом прилике научив и да си готвам за себе, ептен вкусни и здрави вегетеријански специјалитети...секојдневно пијам и додатоци во исхраната и витамини и се чувствувам многу здраво, витално и полна со енергија на последната анализа на крвта докторот ми кажа дека крвта ми е многу јака и дека одличните наоди се резултат на здравата исхрана и вежбањето јога |
||
GePaRD
Група Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па колку можам се трудам да јадам здрава и витаминска храна а сето тоа да биде на време. Но работите некогаш си го прават своето. Па така се случува со еден оброк да поминам цел ден.
|
||
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
||
MAJA DIKOVA
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PIJTE DOBRA VODA,JADETE ZDRAVO OVOSJE I ZELENCUK,NE JADETE MESO VOOPSTO,VEZBAJTE,JADETE CRN GRAHAMOV LEB I CITAJTE BIBLIJA
Изменето од mamma - 19.Април.2008 во 19:12 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Majo nisto ne ste kazale za stetnosta na beliot shekjer i toa go ima vo vasite predavanja vo crkvata Изменето од anakin - 31.Јануари.2008 во 19:23 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |