|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 8283848586 717> |
Автор | ||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro utro rezonatori i ostanati.
dali ste kako novi.imajte prijaten den i
napravete ja rezonancata:
bitno-hitno
mora da odite na rabota-no najprvin edno utrinsko kafe.
nebitno-nehitno
kakvo e vremeto nadvor-stavete ja nasmevkata na liceto.
Изменето од Josefina_m - 06.Декември.2007 во 07:08 |
||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
f_frosina
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
f_frosina
|
||
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas licno odam po najlesniot pat, osven , rekov , ako e ubavo drustvo, pa sakam da uzivam vo prirodata i drustvoto |
||
f_frosina
|
||
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka sepak toa zavisi od karakterot na licnosta. Imam edna drugarka koja sekogas " me kritikuva" deka sekogas go odbiram najednostavniot pat da stasam do celta, dodeka taa pak, sekogas odi po karpite, nekogas mislam deka bas saka da bide " macenik".
Ednostavno, jas sum kakva sto sum, taa e kakva sto e, onaa sto e vazno e toa deka dvete zaedno sme vo rezonanca, si se nadopolnuvame. Mislam deka toa e ona vistinskoto ????????? |
||
f_frosina
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vazno e da se ima cel ... sto se saka da se postigne ... patistata do taa cel moze da bidat najrazlicni ... ima sekakvi varijacii na toa koj pat e "vistinskiot" ... dali najlesniot ili poteskiot pat ke ne odnese do celta ... ako ni e celta da se kacime na planinata !!! ima i drugi patista ... 1. minimum trud - maksimum rezultat 2. moze prema principi na eden moj prijatel od prilep 2.1. prifati gi rabotite taka kako sto se i 2.2. plivaj po rekata nadolu 3. po najteskiot mozen pat ... i vo ova ima zadovolstvo ... Doma si lezime na kaucot ... ubavo ni e toplo ... si go gledame cel svet na televizija ... Odenjeto od taa udobna polozba ... na nekoja planina ... pretstavuva napor ... ke se kacime na vrvot ... ke doziveeme VOODUSEVUVANJE ... i ke slezime ... i pak na kaucot ... isto kako nikade da ne sme bile ... Ke kazam eden primer ... deka covekot i gliserot se ista priroda ... na gliserot koj e vo voda ... vodata mu e otpor koj mora da go sovladuva ... ako gliserot go izvadite na suvo ... moze da vrti motorot kolku saka ... ke stoi vo mesto ... zatoa sto vodata ... iako e napor ... neophodna e za da odi napred !!! Isto e i so ludjeto ... mora da sovladuvaat odpori ... da se trudat da dojdat do celta ... ako imaat cel ??? ako nekogo go krenime vo vozduh ... moze so nozete da trcha kolku saka ... ke ostane vo mesto !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
covekot e takvo sustestvo ... koe ako e doma ... samo trosi ... ke potrosi vreme, ke potrosi kafe, ke potrotsi struja ... samo ako izlezi "nadvor" ... pocnuva da stvara ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
ARI(c)
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mediumot niz koj sto se dvizi covekot e opstestvoto pogonot - mislata celta - sovrsenstvoto ili Mediumot - ljubovta pogonot - strasta celta - vecnosta .... Hmmm..... |
||
Agencija za Razmena na Informacii (ARI)
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu interesen post ... bravo ari .... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobar den kako ste denes gledam deka
motorite se upaleni vrvime niz denot
kako da sme vo voda.nekako i gliserot ne dovede
na vistinskoto mesto da ja napravime
vecerta da mine kako i denot.
da ja upotrebime mislata za da dojdeme
do sovrsenosta.
so ljubov i strast da ja dostigneme
vecnosta.
|
||
|
||
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto se slucuva koga nedostasuva nekoj element? |
||
f_frosina
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto se slucuva koga nedostasuva nekoj element? [/QUOTE] Елементарна непогода |
||
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga nedostasuva nekoj element treba da se prasame :
kade odi mislata?
kako da stigneme do sovsenstvoto?
dali mozeme bez ljubovtai strasta da stigneme
do sovsenstvoto?
ako ne gi sredime ovie elementi togas tekot
na zivotot bi odel vo pogresen tek.
|
||
|
||
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
f_frosina
|
||
Внеси реплика | страница <1 8283848586 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |