|
Претставување и запознавање на членовите |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | ||
Ch1ka
MAXarena админи Max Arena Admin Регистриран: 29.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lool!!
Aj neka kaze rus koga se javi kaj mene doma;
Dobrovecer,rus e na telefon,mnogu mi e neprijatno gospogo neznam kako mu e pravilnoto ime na covekot sto mi treba,ama nie go vikame Ch1ka k u r e.A posle toa majka mi me prasuva;koj e ovoj rusin epten cisto makedonski zboruva
|
||
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa e rezultat na moeto domashno vospituvanje Gospodine Stole. Togas navistina ne znaev, i morav nekako da se pretstavam i da te pobaram... A toa deka rusov cisto zbori makedonski
|
||
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
||
cast0R
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo decki jas sum Jovan od Ohrid, nickovi koi sum gi koristel na max arena : cast0r, lancel0t, terror8.
Igram CS od 1998. Tolkua od mene :D se gleame na serverite |
||
Psych
MAXarena админи Max Arena Admin Регистриран: 26.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HAHAHAHAHAHA |
||
1f y0u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g3t l41d
|
||
MAJNE
MAXarena админи Max Arena Admin Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MAFIJAS NA MAMA HAHAHHAHAHAHA
|
||
NBK=Natural Born Killer
|
||
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj koga veke temava se pretvori vo spam.da prodolzime :D
Dobar den Kosta mi treba? Kosta ne e doma. Vo red kazete mu deka crni od "sanatorium" (muzicka grupa) go bara. - kostaaa te barase nekoj crnec od ludnica nekoja vv |
||
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
||
bit1
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HAHHAHAHHAHAHAHHAH rus xD
|
||
uLtimate -bit1-
|
||
Angry Snoopy
MAXarena админи Max Arena Admin Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poozzzz ovde Angele od rabota! Pozz do site i mrdnati ste skroz! :D:D:D:D:D:D:D:D
|
||
Snoopzzz
|
||
Lenin0
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
MAXarena админи Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oh mori majko... ne pishete licni podatoci vo userite tuka oti ke vi se ispraj edno kombe so zeleni perdinja pred vrata, ke ve fatat 2-3ca dokturi pod mishka i vo mental hospital :) gg & hf :)
|
||
viksamkd-BuLLeT
Нов член Регистриран: 04.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakam da ja pozdravam mojata zena i da i cestitam polumatura...
|
||
Max Arena Not Admin :D:D
|
||
tishina be !!
Нов член Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo decki i devojki(ako ima ).Se vikam Goran Velkovski od Skopje sum(naselba Aerodrom,kaj vojniot bazen) ,imam 15 i pol godini i mnogu sakam da igram kanter.Epten mi e merak da igram na MAx serverite i na DM a koga mozam da vlezam(bidejki e sekogas poln) uzivam i na GG.
Samo imam problem koga treba da vlezam na nekoj MAX server(da igram od doma ajde peki ama od igracnica igram kaj sto plakjam 3o denari od saat)najmalce po pola saat kucam "connect" u konzola i mi tece vreme bez vrska. Zatoa bi ve zamolil ako moze da mi dodelite SLOT,kje vi bidam mnogu blagodaren. Eve da vi pokazam deka sum redoven na MAX1. * Your rank is 2 of 830 with 254 kill(s), 1106 hit(s), 59.48% eff. and 14.13% acc Blagodaram odnapred, Goran |
||
tishina be !!
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E sea da ne bide deka sum shlaknat ili deka se palam odma,ama so Kunta Kinte se zezavme na Max 1,mi kaza ako bidam prv na rank dobivam SLOT.Znam deka rankot nema vrska so SLOT i deka toa bese samo sega ama :
* Your rank is 1 of 878 with 279 kill(s), 1170 hit(s), 60.38% eff. and 14.26% acc |
||
aP|M@us3
MAXarena админи Регистриран: 12.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahahah!!!!
Kunta trazi covjeku slot od Arkana kad si mu obeca!!!!
|
||
poz lipi moi:D
|
||
tishina be !!
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde be se dogovorivte li? Ke ja biva rabotava ili ne?
Lele,mi se smaci sea na serverov:odvaj vlegov,posle dve partii praam recconect,me kika,pak 15 minuti stiskam u konzola da vlezam i koga odvaj uspeav,padna serverot.Ajdee pak od pocetok.Stiskam,stiskam,stiskam,menuvam na leva raka(desnava mi kapna) i koga vlegov posle edna partija vlaga admin i me buta.Aaaaaaaajjjj. Maler. |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |