|
Најдобар гитарист...? |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | ||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK...so i gonna send you an buzz if i know a good band is rocking somewhere in mak..... |
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spored mene : Joe Satriani, Steve Vai, ... Al Di Meola, Pako De Lucia .. ima mnogu dobri Gitaristi ama ovie se nedostizni....
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e amstel, ne mozesh da kazesh deka eden e najdobar, eve na primer da go zememe Mark Knopfler i Joe Satriani? Koj e podobar? Toa shto Satriani moze da go otsviri Mark ne moze ni da go sonuva, ama M.K ima otsvireno mnogu ubavi solazi i e dobar gitarist. Ina4e Benson mnogu mi se svigja, Hedrix isto e car! Za Stern ne mi teknuva, izgleda nishto ne sum 4ul od nego...a Yndwie Malmsteen? a pak u drug pravec da odime Gary Moore.... a ima eden gitarist shto spored mene ima najoriginalen stil na svirenje, epten e virtuoz i ima dobri instrumentali... ama nikako da mi tekne kako se vika... negov instrumental ide u fon na Rok Podium t.e ideshe u fon, ne znam dali ushte ja ima taa emisija...
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO MAKEDONIJA VLATKO STEFANOVSKI.
|
||
sm
|
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOJ E NAJDOBAR???? SE ZNAE JIMI HENDRIX.pa daj luge ne zezajte nema bolji od tipot.
|
||
MaRy
Сениор Регистриран: 16.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej poleka,sekoj si ima svoe mislenje |
||
Ask not who i am, for i am everything you hate, everything you love, everything you wish you were, and the most dispised thought that comes to mind, simply put i am life.Who are you?
|
||
grimer
Сениор Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drugarcina videte go Michelangelo podobar e i od Yngwie Malmsteen |
||
se e relativno
|
||
MaRy
Сениор Регистриран: 16.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ete taka.Vazi |
||
Ask not who i am, for i am everything you hate, everything you love, everything you wish you were, and the most dispised thought that comes to mind, simply put i am life.Who are you?
|
||
MaRy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo kafka |
||
|
||
grimer
Сениор Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro be MaRy pisis za gitaristi a ne go znajs Yndwie Malmsteen so coek si ti ako znaeneto ti e tolkavo imase edna tema za MAROON5 pisi tamu (bez navreda) |
||
se e relativno
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj vika deka ne go znam?
|
||
MaRy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odnosno (toa bev jas u pm) koj vika deka ne go znam? ne se navrediv normalno,ne me navreduvaat malogragjanstini(bez navreda)
|
||
|
||
MaRy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo oti ne go spomnav zatoa li se zalis? pa dobro jas rekov deka eden od tie cij stil najmnogu mi se svigja e Dimebag,a ponatamu drugite gi prodolzija komentarite
|
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JIMI HENDRIX JIMI PAGE ALBERT KING |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |