|
Мажите после секс.... |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"...ili mu e treta-chetvrta-"majka" u denot...hihihihhii "
...Well...
|
|||
olja.b
Нов член Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ooooo pa ima nekoj i buden
|
|||
olja.b
Нов член Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mazite posle sex hmmmmmmmmmm mnogu interesno.Imam citano edna statija koja veli vaka otprilika:ima tri vida na maska reakcija posle sex,prvite posle sex mozat da "rabotat" uste i uste i uste,vtorite im treba nekoja minuta pa ke prodolzat a tretite kako i 80% od mazite se vrtat na drugata strana i hhhhhhrrrrrrrr.
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E PA OVA ZNACI DEKA SEPAK NE E DO ZENATA TUKU DO "MAZOT" T.S "VOLOT" ILI JA GRESNO SUM RAZBRALA.
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe toa ne se uci kako lekcija MOZDA NAVISTINA E ZIVOTOT PRED MENE I KE NAUCAM I NE SE SEKIRAM SAMO NE SE sl*gAM SO TVOETO MISLENJE ZA LOS I DOBAR SEX?????? IMA LOS I DOBAR PARTNER ZA SEX I STO IMA TUKA DA SI NADAREN PA OVA NE E "ZANAET" ILI "PROFESIJA" PA ZA DA BIDES NADAREN ILI NE???TOA NE E RABOTA PA SEGA CEKAJ DA JA SRABOTAM ZATOA STO SUM "MNOGU" NADARENA???? NE RAZBIRAM AMA AJ NEMA VRSKA SEXOT E UZIVANJE I SE PRAVI OD ZADOVOLSTVO
|
|||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pogresno,pogresno
zal mi e sto ne me razbiras bibce |
|||
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Strava!
ok e koga zaspie i tebe ti se spie ponekogas neli? no koga zaspie uste pred da pocne bilo so??? neprifatlivo,drsko i krajno nekulturno! m a z i koj li ke gi svati??? |
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e ako zaspie pred ima samo dve pricini....prvo-pijanstvo....ili uz pijanstvoto primetil koja grdotija odnesol doma.....
|
|||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
cista vistina:))) |
|||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da vo pravo si,ali ako ne e grdotija a e vecera so vino? jebote koj kreten! |
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e togas prasuvaj se......dali e i nesto do tebe, pasivnost??? ili da prasuvam onaka....tebe ti se ima sluceno toa? |
|||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moj dobar prijatel bara odgovor od mene a jas normalno go osudiv nego,tipkata e ekstra a nego mu zalegnalo vinoto,a taa da e pasivna ne ja poznavam kako takva:) |
|||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
togas....zasto odma go sudis nego...."jebote koj kreten"
|
|||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa sto,neli e kreten,koga znae deka ne krepi neka ne pie,a ne posle kako mozev???
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |