|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1234 33> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze no i nemora da se pojavi fizicka privlecnost!!! ne mesajte babi i zabi!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моја другарка, имаше 15 години другар.....и после 15 години дружба и нон стоп заедно се случи баш тоа, пријателството да премине во љубов. Т.е. еднаш-два пати се пољубија и тоа од зезање
И сега знете што.....она е заљубена во него, а он не.......сепак пријателството се растури |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
smile*
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSTOI VO TOA SUM UBEDENA
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sto se sl*gas dusho deka postoi drugarstvo megu maz i zena ili deka ne postoi??????
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definicija za prijatelstvo spored Frojd :" Seksualen impuls so prepreka" " Uvod u psihoanalizu "...sto znaci deka nema komunikacija megu dvajca ako ne postoi vzaemna privlecnost bez razlika na polot...preprekata se odnesuva na multiplicirani zastoi usloveni od konformizmot (moralni nepisani pravila na bagrata megu koja ziveeme ) kako i sublimacija na libidoto t.e. ne te e*am, ama bar ke si praam muabet so tebe gledajki te i potoa doma ke si gi izdrkam zamisluvajki te kako bi stenkala pod mene...
|
|
Ivona
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po moe mislenje mozi da ima drugarstvo pomegju masko i zensko znam od licno iskustvo
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more internetot e lekot za FREUDovskite analizi...... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..."how can we be lovers if we can't be friends"...
...mislam deka so ova e se kazano...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VERUVAM VO DRUGARSTVO MEGU MASKO I ZENSKO... IMAM MNOGU DRUGARI,KOI SEKOGAS KE MI OSTANAT SAMO DRUGARI...GI SAKAM KAKO TAKVI...A I TIE MENE ISTO TAKA... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ZeZnAtA - 28.Декември.2012 во 13:58 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ova sakas da kazes deka "ako nema privlecnost ni kako takva drugarska deka nisto od druzenjeto" ili sto sakas da kazes ne te razbrav nisto??????
i ova vtoroto ne ti go razbrav aj ako sakas da mi go objasnis???????
za kakvi zastoi zboruvas????????
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E, bibce kakvo objasnuvanje barash, pa toj mozhe samo ushte povekje da te zbuni!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sea me zbuni citatov bib4e pomisliv deka ona go napisala a toa bil zbunet
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas pravo ama navistina ne go razbiram ama u redu je sekoj si misli deka e vo pravo????
|
|
Внеси реплика | страница <1234 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |