|
РОК МУЗИКА |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | ||||
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa i ja mislev deka deka nema da najdam fanovi prog rock/metal , ali vidis ,iskrsne po nekoj. prog rock gi spojuva site pravci od psychedelia, klasika, blues,jazz, go vadi najdobroto i pravi perfekten balans. |
||||
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
||||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Во последново време сум обземен од Arch Enemy и Lamb of God. Death Metal...никогаш не ме привлекувал посебно ама ете. Посебно Arch Enemy иако технички гледано свират мелодичен дет метал.
|
||||
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...And God said -"Let there be ROCK!", and there was ROCK!...
|
||||
|
||||
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Слушах и ISIS и explosions in the sky и все пак Porcupine Tree ми харесват най-много. Но нищо - Long Live The Progressive Rock! Поздрав на сите прогресари! |
||||
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da,u pravo si za porcupine tree,nogu se dobri.sky moves sideways,strasna stvar,in absentia, stupid dream..super se .kolku si zapoznaen so italian simphonic prog? bendovi kako premiata forneria marconi,banco del mutuo socorosso, le orme, locanda della fate,nuova era.ja go obozavam italianskiot prog, neverojaten e. |
||||
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
||||
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
premiata forneria marconi |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
80's rock and metal
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дефинитивно! |
||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ja licno gi obozavam HIM i za mene se najdobri...
a inaku i GNR, Nirvana, Bon Jovi, aerosmith, Janis Joplin, Alanis Morisette, U2, i uste mnogu mnogu drugi gripi i izveduvaci koi bile slusani od 80tite i 90tite godini, a od ovie novive ne znam bas...ne mi se dopaga nikoj...umre vistinskata muzika... ok foo fighters moze...ne deka se mnogu novi de, ama ponovi se od ovie sto gi spomnav prethodno. |
||||
no name
Нов член Регистриран: 08.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa spored mene MCR se najdobri. SPORED MENE
p |
||||
laki_thunder
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
inace nema najdobra rock grupa site se podednakvo dobri na svoj nacin samo sto nie imame nasi licni heroi ili nas omilen bend da bidam porazbirliv
za mene licno Deep Purple - When a blind man cry se izvinuvam na latinicata |
||||
Temenis
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
When the music's over можит многу добра песна малку тешка за слушање ама ОК, според мене Led Zeppelin - in my time of dying
|
||||
black angel
Нов член Регистриран: 06.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
gi ima mnogu
|
||||
you'll be right here in my arms,stop pretending,because in joy and sorrow i'll be only with you,you know your love 's the funeral of hearts!
|
||||
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |