|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 59> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za zal .......ziva vistina za pogolemiot del od maskata populacija
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...romantika, romantichni, romansierstvo, izumrena vrsta, kako beliot tigar i kako poslednata oaza vo pustinite e toa...
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osudena na prezir,tolku demode...Romantikata e rabota so treba da ja imas ama ne e dobro da te ponese i da ti napravi nepopravlivi steti!
CVRSTO GAZETE NA ZEMJATA,NE MU DOZVOLUVAJTE NA ROMANTIKATA DA VE PONESE!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Joshua_Tree]Osudena na
prezir,tolku demode...Romantikata e rabota so treba da ja imas ama ne e
dobro da te ponese i da ti napravi nepopravlivi steti!
CVRSTO GAZETE NA ZEMJATA,NE MU DOZVOLUVAJTE NA ROMANTIKATA DA VE PONESE!!![/QUOTE]
otruj se i ti |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke izbegam malku od temata za da izlozam edna analogija...gledam
reklama od Ti - Mu bael, kako ispolegnale ko ednokletocni organizmi so
mobilnite po krevetite i brbljaat kezejki se, mislis ke svrsat...a ja
si pomisliv...zosto ne brbljaat kopajki u niva i tamu da se kezat u
mobilnite dur sonce gi pece sto im go nabrckuva liceto ?
Ili zosto romantikata mora da bide svrzana vo strereotipot demek polugoli dvajca iskezeni trckaat po plaza, se gledaat strikno u oci i ne im e gajle deka mozat nekade i da padnat i da skrsat nesto ? Zosto romantikata ja izbegnuva nivata, na pr. dur zneat, vozat so konbajn itn, a ? |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa negleam zasto da ne bi bilo i so kombajn zneenjeto romantichnno...
...eve da predpostavime deka momakot znee so kombajnot i nevestata sedi do nego i na sred na zneenje zdogledue nekoja cvechka...cveke de... ...zastanue so kombajnot go zima cvetot a nevestata se prashue, sto se slucue, e sea po gavolite i morskite pci... ...vlegue u kabina i go podarue cvetot so nasmevka na liceto i i veli... "najdov cvet kaj sto ne ochekuvav, svetu moj za tebe go skinav, mora da e toa nekoj znak"...:) ...i taka pa da otvorat po edno pivo od torbata(poshto na zneenje ne se pie vino) i taka srekni i romanticno raspolozeni da si svrshat zneenjeto... ,,,hihiihiiiiii |
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi trebalo da pocnete da bidete romanticni ili vi sledi ova
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
kibritce
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
романтика...дома....свеки,музика ова она,што знам,незнам лош сум.Или ја така се осекам.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete, so mu fali na ovoj model ? |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...хммм...ај вака
Нова Година....сами вие двајца, заљубени до небо, во вашите очи тој ги гледа ѕвездите, а вие во неговите го гледате изгрејсонцето. Топлина насекаде. Во вашата душа, во вашите очи, килимот е црвен, перничките на подот покрај каминот исто така се црвени, месецот ѕирка низ прозорецот, а надвор владее бела светлина од снегот по долините на планината. Вечерата е на маса, виното исто така. Црвено ко вашата крв зовриена. Само молк и по некој збор од време на време, колку да се прекине штамата. Налив на емоции....со еден збор кажано ЉУБОВ!!! |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и потоа само сенките од вашите тела!!! помина полноќ, веќе е 2008ма.
Уживате во страста која владее подгреана од голема доза љубов и мала
доза вино. во тој момент верувате во секоја бајка и се што ви се чинело
невозможно веке е реалност. допирот на кожата на љубениот/та ве
исполнува како најискрено нешто. Љубите. Да....вие го/ ја љубите. За на
крај заедно да паднете во сон, во прегратка топла, сонувајки го целиот
живот исполнет со љубовта која го забрзува ритамот на вашето срце...!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Romantika ne e nishto glamurozno i spektakularno,tuku neshto originalno
i neobichno, togash koga nekoj ke uspee da na sitnici i ednostavni raboti ostavi svoj lichen pechat,zatoa shto romantikata e odraz na vnatreshnata kreativnost na chovekot . Svekite,intimnite vecheri pred kamin,broenjeto i simnuvanje zvezdi, lichno go smetam za izliteno foliranje.. |
|
Xicor
Нов член Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa romanticen tip sum davam romanticni zborovi a i sakam romanticnost pokraj plaza na izgrejsonce so tivka muzika:)
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |