|
Мажите после секс.... |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da. galenjeto i guskanjeto ne odat ako nema ljubov. barem kaj mene taka e. Koga ne bi bilo taka, ne bi ostanalo nisto za dusata i za ljubovta. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemam nikakov problem so ova se zavisi od zenata. Mene barem do sega ne mi se slucilo |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma nemoj ??????????? kao "VIE " po drugi ste od drugite zeni a????
abe aj dosta glumite
nema zena na koja ne i se desilo toa ????? i ne gledam nisto strasno vo toa??????
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ja go gledam toa obratno....cim zaspiva dobro ste go rabotele.....
|
||
inessX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ni ja ne rekov deka e strasno
A NIE ne sme podrugi od drugite mozebi samo znaeme kako Изменето од inessX - 05.Декември.2007 во 15:20 |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa aj napisi ziti sve da vidam kako toa VIE znaete??????
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e be src se razbirame nie neli???????
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e!
|
||
inessX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe toa ne se uci kako lekcija Toa ili go imas ili go nemas vo sebe ne e sekoj nadaren da znae, zatoa postoi dobar i los sex Ama imas vreme za se ne se sekiraj zivotot e edno golemo iskustvo |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нормално е женско заљубено срце да сака потоа прегратка, насмевка, искрен поглед...али ненормално е тоа да и го даде некој вол
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ne normalno e da legnes so vol ako znaes deka e vol , ama ajde sepak zasluzuva respekt tveto iskustvo so volovi . A gleam dosta iskusna si za tvoite godini .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЈАС ИМАМ ОГРОМНО ИСКУСТВО АКО СЕКОЈА ШАЛА МИ СЕ СМЕТА ЗА СЕКС... ЗАТОА ПОСТОЈАТ НАСМЕВКИ ЗЕНМАСТЕР ЗА ДА СЕ СВАТИ ДЕКА Е ШАЛА...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ostavi maco , kazi mu deka najgolemoto iskustvo si go steknala so mene ( vo seks zezanje ) ....a i onaka od volovi ni e preku ........takvoto vise |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ili mu e treta-chetvrta-"majka" u denot...hihihihhii |
||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |