|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница 123 33> |
Автор | |
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Декември.2007 во 15:11 |
РАЗУБЕДЕТЕ МЕ ДЕКА НЕ Е ТАКА
Спак мислам дека кога тогаш ќе се роди некаква љубов или симпатија Изменето од Ena - 05.Декември.2007 во 15:13 |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakvi temi otvars ti lelelelelell se nesto ljubov seks :):):):) moze da ima drugarstvo megu mas i zena!!!
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakvi temi otvars ti lelelelelell se nesto ljubov seks :):):):) moze da ima drugarstvo megu mas i zena!!!
ХЕХЕХЕХЕ.......Seks, drogs and rock n`rolls |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ena.....bas po moj stil......
ps>>>da moze da bidat prijateli, kazuvam od licno iskustvo! Изменето од LouWeed - 06.Декември.2007 во 09:35 |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секако дека ДА!!!
Изменето од ZeZnAtA - 05.Декември.2007 во 15:23 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa normalno, ke se napupi da zeme nesto, ke se navali cickite da i iskocat zaedno so moite oci dur se obiduvam da vidam nesto poise, ke me fati za noga kobozem nesto objasnuva...i naglo so molnevito dvizenje i ja fakam rukata i i ja pikam u moite gaki !...a ona...lelee...pa nie sme drugari...a ja ripam vrz nea kako cigance na cresa, kinam alista rzejki... i dur se obiduva da mi objasni deka me izazivala na drugarska baza, ja vise sum i go napikaaal !
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam deka moze da postoi drugarstvo megju masko i zensko, no samo vo slucaj koga i dvajcata zaklucile deka vrska pomegju niv dvajcata e nevozmozna misija..
|
|
Ena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БРАВО Zbunet секоја чест......и јас мислам дека ова на секој може да му се случи.
И после постоело другарство меѓу машко и женско.......Е КАКО ПА ДА НЕ П.С. треба ептен да е ружен другар ми за да не се заљубам во него, а ако е симпатичен.....100% се појавува симпатија Изменето од Ena - 05.Декември.2007 во 16:52 |
|
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaete sto koga ima drugarstvo megju masko i zensko ne treba tuka da se zboruva za ljubov.vo se postojat granici pa i vo takva vrska.
dokolku se mine granicata se gubi drugarstvoto.
onamu kaj sto e cisto drugarstvoto nikogas nema da se pojavi
ni zrak od ljubovta kako megju maz i zena.
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam, zasto imam drugar veke 10 godini, go sakam kako brat i se ke napravam za nego, a znam deka i toj za mene. Nikogas megu nas nemalo nisto,sto bi mozelo da go zagrozi naseto drugarstvo.Sekogas bilo iskreno se, i pofalba i kritika....I vo dobro i vo zlo, vo radost i taga sme se drzeme zaedno!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be da mi raskazuva kako mu skokala na deckoto, a ja ko pederce da slusam
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so temava se sl*gam potpolno
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA ljubov postoi!!!
Vprocem ljubovta e nasekade okolu nas samo vo razlicna forma i golemina(ljubov kon roditelite,ljubov kon decata,kon rabotata,kon prijatelite,................,kon seto ona sto ne pravi srekni i ne ispolnuva na nekoj nacin)edna ljubov so druga nemoze vo nieden slucaj da se izmeri bidejki tie se razlicni.......no,kako i sekoja ljubov dokolku ne ja osetis nemozes da znaes kako i kolku taa moze da bide vistinska i svojstvena na svoj nacin.......taka e i so ljubovta kon drugarot/drugarkata..........
VISTINSKOTO DRUGARSTVO POSTOI
p.s.ova nemoze da go razbere nekoj koj nemal licnost od sprotivniot pol kako svoj blizok od samoto detstvo
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugarstvo megju masko i zennsko e mozno sekako, (samo drugarstvo), ako ne postoi fizicka privlecnost megju niv dvajca.......a ako tie stanat navistina dobri prijateli, koj moze da ja odredi granicata koga prijatelstvoto ke premine vo ljubov?
Od prijatelstvata se ragjaat najsilnite i najstabilni ljubovni vrski!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Внеси реплика | страница 123 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |