IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што може да ве направи да бидете посреќни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што може да ве направи да бидете посреќни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 52>
Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 15:33
Ima da , ako si robijas osuden na dozivoten zatvor vo samica .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 16:20
Da sletam na planetata ne golite plavusi i svemirskiot brod da mi se rasipe bez moznost za popravka
Кон врв
zumbulka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zumbulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:14
zdravo na site...nova sum...temata e super....sto moze da me napravi posrekna....poveke nasmevki na licata sto gi sretnuvam sekade..toa znace deka ke ima poveke sreka sekade...i poveke ljubov...sekako
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 12:25
Originally posted by zumbulka zumbulka напиша:

zdravo na site...nova sum...temata e super....sto moze da me napravi posrekna....poveke nasmevki na licata sto gi sretnuvam sekade..toa znace deka ke ima poveke sreka sekade...i poveke ljubov...sekako

Zdravo i tebe!I ja bi go spodelila istoto mislene so tebe
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 14:15
parite, vo momentov tie mi falat

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 16:11
кога би знаела кои им се намерите на луѓето околу мене за да не се залетувам и затрчувам премногу...
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 16:47
Mnogu malku,i mnogu mali raboti.
Mnogu sum skromna.....трепкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 18:29

mamma mi gi upotrebi zborovite ...

mnogu sum skromen ...

nemam nekoi golemi potrebi ...

pred nekoja godina ...
sreduvav nekoi stari raboti ...

tek togas svativ ...
za sto se ne sme frlale pari ...
na kakvi se ne gluposti ...

edna od niv e za kompjuter atari ... ???

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 18:32
едни KRK мониторки, ssl yamaha mixer, roland MIDI, и едно бентлиголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаплазење
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 18:34
Ljubov љубов
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 21:15
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

<font face="Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif">Ljubov љубов

bravo devojche ...

poln pogodok ...

od tvoja usta vo bozji usi ...
sto se veli ...

no toa sto sakame ...
toa da ni se slucuva ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 15:29

sega momentalno da pronajdam vo makedonijava edni shik rozovi cizmicki so zlatni srcinja...sto da praam sonuvav takvi i mora da si kupam za da mi se ostvari sonot

Кон врв
vanesa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Јуни.2007
Поени: 1588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 16:52

Vo ovoj moment moze da me usrekat  samo  pari i toa mnogu.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 22:02
Vo momentov? Se nerviram ne mi stasa zelkata- sega kako bi legnala edna salata, sitno, sitno iseckana,zacineta so crven piper, Auuuuuuuu ligi mi potekoa!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 52>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.