IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 77>
Прашање: Дали ни е потребна ЕУ
Одговор Гласови Статистика
32 [35,16%]
45 [49,45%]
3 [3,30%]
11 [12,09%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:02
setne ke ebavam zeni balgarski голема%20насмевкаголема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Кasov Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
ТуркоМОнголски Гуливер

Регистриран: 25.Ноември.2007
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кasov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:05
Originally posted by test_glusec test_glusec напиша:

Originally posted by Кasov Кasov напиша:

Originally posted by hektor hektor напиша:

vo 2012

или 2013голема%20насмевка
абе вие ништо не губите аку не ви земат во ЕУ ние ке ви вземем при нас и пак ке бидете европяни...

Хахаха
Знам и што ви значи грбот.
Третиот лав можете само да го сонуватенамигнување
он сам ке дойде со подвит опаш... /нека си лудува малце на воля ,а сетне ке се врати кон братчетата си.../ко блудниот син..љубов

И како ќе се врати самиот ај кажи според тебе??голема%20насмевкаголема%20насмевка
Абе се разбира дека нема да е директно припоюване или нешто слично,току ке се интегрира ва сферата на бугарската икономика /кога паднат границите и влезете во ЕУ/ ,сепак ко инфраструктурни проекти и геополитика сте во прек досег сос нас..овие процеси ке се здалбочуват колкуто повеке се ослобождавате од српските вериги...
НЕМА БУГАРИЈА-СЕ Е ТУРКОМОНГОЛИЈА
Кон врв
test_glusec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поени: 294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:05

setne ke ebavam zeni balgarski голема%20насмевкаголема%20насмевка

Не не се заебавај според теоријата на Касов третиот лав ќе се врател со подвиткан опаш кај мајка Боулгарија

Само не ми одговори како ќе се врати тој со подвиткан опаш???
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:07

vo 2012

или 2013голема%20насмевка
абе вие ништо не губите аку не ви земат во ЕУ ние ке ви вземем при нас и пак ке бидете европяни...

Хахаха
Знам и што ви значи грбот.
Третиот лав можете само да го сонуватенамигнување
он сам ке дойде со подвит опаш... /нека си лудува малце на воля ,а сетне ке се врати кон братчетата си.../ко блудниот син..љубов

И како ќе се врати самиот ај кажи според тебе??голема%20насмевкаголема%20насмевка
Абе се разбира дека нема да е директно припоюване или нешто слично,току ке се интегрира ва сферата на бугарската икономика /кога паднат границите и влезете во ЕУ/ ,сепак ко инфраструктурни проекти и геополитика сте во прек досег сос нас..овие процеси ке се здалбочуват колкуто повеке се ослобождавате од српските вериги...

Ништо од тоа што го кажа нема да се исполни како прво, кога ќе влеземе во ЕУ сите ќе бидеме ЕВРОПСКИ ГРАЃАНИ
Значи граѓаните на Европа.
И чим не признаат како држава (фали уште 5 или 6 држави да не признаат) тогаш ние ќе имаме оформено нација така да таа теорија ти пропаѓа.

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)
ТуркоМОнголски Гуливер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кasov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:22
зошто збориш "ние" збори само за себе си ..има ваши државяни што не се слагат со тебе..а моите теории не пагат во вода пошто ти хипотетично збориш без никаква аргументация.../  а опашот ке биде подвиткан совсем....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:26

зошто збориш "ние" збори само за себе си ..има ваши државяни што не се слагат со тебе..а моите теории не пагат во вода пошто ти хипотетично збориш без никаква аргументация.../  а опашот ке биде подвиткан совсем....

E koj se tie drzavjani?? spored tebe??

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)
ТуркоМОнголски Гуливер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кasov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:28
ма ти искрено не знаеш ли дека има вакви..?!
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:28
...tesko na taa Evropa..koga Bl`garija e nejzina clenka...lol!!!!
..jas ne sakam so niv...ne blagodaram!голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:30

ма ти искрено не знаеш ли дека има вакви..?!

Ја знам дека има такви не се секирај..
АМА

Дај ми нивни податоци дали они живеат во Бугарија
Или се на тура низ Франција и низ Германијанамигнување

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:32
alo glusec , ostavi go kasov , toa e nekoe siroto nase blagonadezno blgarce , si ja cesa krastata , drka na lavot nas 
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)
ТуркоМОнголски Гуливер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кasov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:32

jас ти зборувам за тие што уживат моментално во Македониjа..

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:33

alo glusec , ostavi go kasov , toa e nekoe siroto nase blagonadezno blgarce , si ja cesa krastata , drka na lavot nas 

Ја знам убаво кој е КАСОВ.
Член е на БНД а ние за нив сме Македонски Блгари.

Само ме памтат они мене убавонамигнувањеголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:34

jас ти зборувам за тие што уживат моментално во Македониjа..

Епа добро де ако е за тоа имаме и СРБИ,и ГРЦИ имаме а имаме и Бугари.

За Радко ќе ми кажеш.

Ако е за тоа во Пиринска Македонија има и МАКЕДОНЦИ

ОМО Илинденголема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)
ТуркоМОнголски Гуливер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кasov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:36

кога ги махнете овие глупи никови ко ХЕКТОРИ,Диогени и слични персони можда ви почитува некой ...што за комплекс лечите не знам ...па тури  си го името или па некой наш борец а они...збунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.