![]() |
|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 77> |
Автор | |||||||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
setne ke ebavam zeni balgarski
![]() ![]() |
|||||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||||||
![]() |
|||||||
Кasov ![]() Група ![]() ![]() ТуркоМОнголски Гуливер Регистриран: 25.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
||||||
|
|||||||
НЕМА БУГАРИЈА-СЕ Е ТУРКОМОНГОЛИЈА
|
|||||||
![]() |
|||||||
test_glusec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
||||||
Не не се заебавај според теоријата на Касов третиот лав ќе се врател со подвиткан опаш кај мајка Боулгарија Само не ми одговори како ќе се врати тој со подвиткан опаш??? |
|||||||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|||||||
![]() |
|||||||
test_glusec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
||||||
Ништо од тоа што го кажа нема да се исполни како прво, кога ќе влеземе во ЕУ сите ќе бидеме ЕВРОПСКИ ГРАЃАНИ Значи граѓаните на Европа. И чим не признаат како држава (фали уште 5 или 6 држави да не признаат) тогаш ние ќе имаме оформено нација така да таа теорија ти пропаѓа. |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Кasov ![]() Група ![]() ![]() ТуркоМОнголски Гуливер Регистриран: 25.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
||||||
зошто збориш "ние" збори само за себе си ..има ваши државяни што не се слагат со тебе..а моите теории не пагат во вода пошто ти хипотетично збориш без никаква аргументация.../ а опашот ке биде подвиткан совсем....
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
E koj se tie drzavjani?? spored tebe?? |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
ма ти искрено не знаеш ли дека има вакви..?!
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||||||
...tesko na taa Evropa..koga Bl`garija e nejzina clenka...lol!!!!
..jas ne sakam so niv...ne blagodaram! ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Ја знам дека има такви не се секирај.. АМА Дај ми нивни податоци дали они живеат во Бугарија Или се на тура низ Франција и низ Германија ![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||||||
alo glusec , ostavi go kasov , toa e nekoe siroto nase blagonadezno blgarce , si ja cesa krastata , drka na lavot nas
|
|||||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
jас ти зборувам за тие што уживат моментално во Македониjа.. |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Ја знам убаво кој е КАСОВ. Член е на БНД а ние за нив сме Македонски Блгари. Само ме памтат они мене убаво ![]() ![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Епа добро де ако е за тоа имаме и СРБИ,и ГРЦИ имаме а имаме и Бугари. За Радко ќе ми кажеш. Ако е за тоа во Пиринска Македонија има и МАКЕДОНЦИ ОМО Илинден ![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |