![]() |
|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Автор | |||
Biljana:) ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
..za sekoj sluvaj ,dodeka se tusirav utrovo,se ispipav vnimtelno da ne sum stanal tranny...ali nisto....kakva glupava konstatacija...Sakam da kazam deka samo onie koi se nesugurni vo svojata sex-orientacija..gi napagaat onie sto se poinakvi od niv..mene mi e toa mnogu srednovekovno ![]() |
|||
![]() |
|||
ela83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
||
JAS NE DADOV KONSTAtacija tuku samo prasav.Inaku nemam nisto protiv pederite,no citajki gi tvoite komentari za Latas i Toni dobiv takov vpecatok,znaejki deka tie dvajca se golemi homofobi.Ne e nisto licno pozdrav.
![]() ![]() ![]() |
|||
Mолчењето е злато:))))
|
|||
![]() |
|||
biser ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
||
Тапа емисија, добро е што се хумани, другото - тапа
|
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
..koja humanost..sine Brute..so 2 gajbi kisela voda i 4 kg seker?..SRAMOTA...si igraat majtap so nesrekata na drugite..ako ne znaat navistina kako da im pomognat bar neka ne gi BLAMIRAAT lugeto ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...kako od glumec koj vetuva se stanuva glumec koj sekogas ke vetuva-Toni Mihajlovski
Изменето од la fille - 10.Декември.2007 во 09:15 |
|||
![]() |
|||
Em4i ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
||
Kolku-tolku, barem davaat nesto. Onoj sto nema nisto i voda od raka da mu dades ke ja pie i posle nozete ke ti gi bacuva. Barem se setile da napravat takvo nesto.
A za emisijata mislam deka e super, ja gledam stalno
![]() |
|||
![]() |
|||
||
...kako ne ti e sram da gi omalovazuvas site onie kutri luge,bolni hendikepirani,sistematski unisteni od drzavnata masinerija i da velis..citiram..Onoj sto nema nisto i voda od raka da mu dades ke ja pie i posle nozete ke ti gi bacuva...tie luge draga moja ne se pojavuvaat na TV za da dobijat Kozuvcanka od 18 denari..nego da im se slusne vapajot za pomos...a TVOJATA DEGUTANTNA IZREKA OD "RAKA VODA KE MU PIJAT I POSLE NOZETE KE MU GI BACUVAAT"..moze da vazi samo za seloto od koe si se simnala za da se priklucis on-line..KAKOV PROSTOTILAK I DEGUTANTNOST...ZASRAMI SE!!!!!! |
|||
![]() |
|||
biser ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
||
diogen majstore, treba uste pogolem font da stavis, mali ti se bukvite, pa ne sme slepi be prijatelju
|
|||
![]() |
|||
||
..izvini brat samo od takt me vadat vakvi STUPIDNI komentari :) |
|||
![]() |
|||
Em4i ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
||
Do diogenskopje: Ako ne ti se svigaat mislenja koi se razlicni od tvoite nemoj ni da otvaras temi kade mozes da procites nesto sto ne ti odgovara.
I za tvoja informacija nemam od sto da se sramam. A za ponatamu NO COMMENT, nemam namera da si go trosam vremeto na glupavi raspravii!!!
|
|||
![]() |
|||
||
..draga moja niedna rasprava ne moze da bide glupava ako e obrazlozena za argumenti...no ocigledno e deka ti gi nemas..zatoa..napravi mi licna usluga..navistina poveke ne komentiraj! ![]() |
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
екстра е Тони ги гледам коа имам време
![]() |
|||
![]() |
|||
olja.b ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
||
bravo diogen majstore ne se davaj na ovie pesterskive luge.bravo za tebe
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |