![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Автор | ||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
После колку време врска да му дадеш?
ti teknue?? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
aham, koga vaka fino me potsetuvas mi tekna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
|
A kako ti toa go pravis-mene ne mi uspeva Drugite????Kazete kako i dali vi uspeva????? |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
epa da, teorija e edno a praksa drugo.....
![]() |
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
potpisuvam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Esperansa ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 49 |
|
Pa moze i za 2 dena da mu dadam se zavisi od toa dali sakam da mu dadam hehehehe... a ako e dobar moze uste istata vecer nemam problem
![]() |
||
Life is a big f**k!
|
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
послем едно...
ај да се е**** ![]() Изменето од Eleni - 05.Декември.2007 во 16:29 |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Bre bezobrazluk
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
a, ti koga sakase?
![]() |
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
Зошто бе, па мене така ми се случи... на шала на смеа...оп ![]() ![]() |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ja mislam posle edno tri-chetiri meseca ke e ok, a u meguvremenu ako doe zort, faknite se so nekogo od strana...hihihihihihii
...oooooh i ne zaboravite da mu kazete deka vi e vtor...hihihihihiiii ![]() |
||
![]() |
||
|
ja?????koga sakam.....ke si zemam ![]() |
||
![]() |
||
Alexandar Mak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
|
da ja dade posle 3 meseci - 90 dena! ???
![]() ova se salis ili so? .... pa moze da se obide da mi ja dade posle 90 dena od vrska, no veruvam deka ke imam veke oddamna najdeno nekoja duga rabota... |
||
![]() |
||
|
"ja?????koga sakam.....ke si zemam
![]() a, ako ne saka da i dade koga ti sakas? sto praime?
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |