![]() |
|
Konjak muabet |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 27> |
Автор | |
igor.pandurski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
V.S.O.P Courvoisier Fine Champagne ![]() |
|
In heaven, an angel is nobody in particular.
|
|
![]() |
|
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Јане welcome во мооето друштво на Coca-количари
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Igor, nie sme pochesteni sto vo nasheto drushtvo pristapuva chlen sto znae da go respektira onoa za koe prirodata i chovekot se trudele so mileniumi da go dovedat do sovrshenstvo.
Изменето од Zoran K - 04.Декември.2007 во 23:08 |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Bobi kako pomlad ti mozes samo da ucis kako se stanuva kokakolicar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Јане, не знам за тебе, но пред 2 години дневна доза ми беше 2.5л кока кола. Па еден период од 6 месеци не пиев ич, поради проблеми со стомакот. Сега се контролирам некако и поставив ограничување на 0.5л дневно и 1л во средите.
Инаку од 1978 сум на coca cola. ![]() |
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Od coca-cola mozhete samo da stanete dijabetichari, a ako piete diet-cola ke si go unistite mozokot.
Ama izbor, a ? |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Mene toa ne moze da mi se sluci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Mislish nemash maka so diet-cola, a ?
![]() Изменето од Zoran K - 04.Декември.2007 во 23:20 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Зоки, до сега чувал господ ме служело здравјето по тоа прашање. Скоро бев на редовна контрола кај матичниот лекар и наодот беше супер со една забелешка ... шеќерот ми бил висок, но во рамките на нормала. А замисли тоа беше во четврток, ден по 1л coca cola, макијато со 3 шеќерчиња и 100 г чоколадо изедено пред спиење.
![]() Се прашувам каква крвна слика би имал во некој друг ден ![]() во принцип не признавам ништо што е диет или без кофеин Изменето од bobicar1 - 04.Декември.2007 во 23:23 |
|
![]() |
|
Bobi ushte si mlad.
Shekernata bolest ne se najavuva so kijavica ili groznica za da znaesh deka doagja. Taa pochnuva taka, so sosem malu zgolemuvanje na shekerot. Koga ke ja dobiesh ke se chudish kako se zalepila za tebe. A togash vrakjanje nema... |
|
![]() |
|
Jas bi ti preporachal da ja zamenish celodnavnata Cola so edna chashka dobar konjak. Cenata ke bide ista, ama ovoj vtoriov samo ke ti gi prochistio krvnite sadovi, ke go regenerira srceto i ke te prosvetli na nachin sto ne si go znael do sega.
Ednostavno, ke te napravi podobar. ![]() P.S. Kako zboruvam pak jas, lugjevo ke pomislat deka pijam po edna chashka konjak sekoj den. ![]() Изменето од Zoran K - 04.Декември.2007 во 23:31 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Да, во право си, но секоја болест или што било доаѓа од претерување или од немање самоконтрола.
Јас си знам кога што ми е доста, било да е благо, кока кола, коњак ... а богами и јогурт ![]() |
|
![]() |
|
stariot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
A, be, Bobs. Na doktor ne se odi.
Od zdrav, bolen te pravi. Inaku, se slozuvam so Zoran. Eden konjak na den - taman. Mislam na caska. Casa. Dobro, de, dve. ![]() |
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Kude be ti stari trazis u slikare, pa idi si u penziono i igraj domino
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |