![]() |
|
Вампири |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislam deka vo vampiri i decana mali ne veruvaat, a ne pak nie vozrasnive... |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Е како не веруваме?!?!? А кога ќе и речеш на некоја лоша баба: Вампирко една!!!, не си веруваш ни во муабетот што го кажуваш?
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
вампиризам...
навидум обицни луѓе со пореметена психа како грофицате Елизабет Батори која пиела крв од девици и се бањала во неа посо мислела дека така ке остане вечно млада(психопатска кучка) |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
DO SEGA NE SUM REKLA NA NIKOGO TAKA... AMA ISKRENO...PONEKOGAS MI DOAGA MISLA DA RECAM TAKA NA NEKOGO OD OVDE...OD FORUMOV... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
[DO SEGA NE SUM REKLA NA NIKOGO TAKA...
AMA ISKRENO...PONEKOGAS MI DOAGA MISLA DA RECAM TAKA NA NEKOGO OD OVDE...OD FORUMOV... ![]() ![]() ![]() Me too... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
ne daj Boze da se uveri covek vo toa deka vampiri postojat-neka si ostane toa samo na film ne ni treba vo zivo!!!
brrrr bas strasno skraja da e! |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ЗНАЕТЕ ЛИ КОЈ ЛУЃЕ,МОЖАТ ДА СЕ ПОВАМПИРАТ ....И ЗОШТО.?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ajde bidi taka dobar i objasni ni...bas me interesira, mnogu...
![]() |
|
![]() |
|
ang3l43 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
leleee ama tema VAMPIRI cel noc nema da mozam mirno da spijam mozebi ke mi dojde nekoj vampir na son
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Еј абе моментално нема вампири ама ке излезат кога ке се затопли времето а тогаш ке биде полно со комарци зззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз
зззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз вампирииииииииииииииииииииииии ха ха ха ха ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ang3l43 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
ke ne "iskasapat" isto kako vampiri pa moze i podobro ...hahha
|
|
life is too short not to be enjoyed
|
|
![]() |
|
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Има и друг вид.
Тоа ке да се дракули. |
|
![]() |
|
mojata bratu4etka kasa kako kuce ... ouuu ne bi sakale da ste na moe mesto koga ke se sluci toa
|
|
life is too short not to be enjoyed
|
|
![]() |
|
Овие другиве шо ги спомнав дракуливе де ке да се пијавици.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |