|
Боки 13 |
Внеси реплика | страница 123 19> |
Автор | |
biba
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Декември.2007 во 10:09 |
Koga veke CACI PAKOSKA ZASLUZILA tema na forumov , daj da vidime do kade sme so BOKI 13 - biserot Makedonski
|
|
biba
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne mi go cepkajte BOKI 13...za razlika od drugi on nema maski...poseben,svoj,bez lazen moral,ona sto ima ti go kazuva vo oci ..(i jas porano ne mozev da go poglednam...no sepak priznavam deka GRESEV) BOKI 13 RULZZ!!!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
barem malce da go spusti stomakot.....ke lici na toa sto saka da bide.....
|
|
biba
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne go cepkame BOKI kako licnost si e OK. no sto mislite za negovata rabota na profesionalen plan?
|
|
biba
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вчера кога го видов на гаќи ми се слоши !!!
|
|
Em4i
Група Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boki 13 e NULA. Poaroganten tip nemam videno. Kako provocira, ne znam zosto mu odat vo emisija koga znaat deka e cepkalo. Ne mozam da go svaram. bljak
|
|
Em4i
Група Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene ama ne mi bese cudno od nego
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ocigledno deka ti varis samo kvazi-voditeli od tipot na Toni Mihajlovski &Dejan fikusot..koj teraat seir na nesovrsenosta na obicnite luge,a pritoa zaboravaat na svoeto minato.Ako nisto drugo Bojan 13 e svoj..bez crni damki..odsekogas e nakov kakov e..emisiite mu se kratki dinamicni..i reklamira razno-razni bio-piramidi,salami,prasaci za perenje i slicno.Se kladam deka i Lila Debila ti e super..a i nikoj ne te tera da go varis..kanibalozmot e odamna "out" draga moja!!! ..samo napred Boki 13...ostani drzok kako do sega..ne stedi nikogo...ne zboruvaj u zaviena forma ko site ostanati "vodite;lcinja" |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..pardon..popravka..i NE reklamira.....
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се згрозувам секој пат кога ќе го видам! Дури не можам да го слушам што кажува, бидејќи самата негова појава ми е одвратна, па обавезно менувам канал...исто како оној бугаринон Азис
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...toa znaci samo edno...predrasudite ne ti dozvoluvaat da pogledas podaleku od nosot..dali stanuva zbor za homofobija (koja patem Boki13) ne ja propoveda..ili fizickiot izgled i sopstveniot stil na doticnite..nema da navleguvam..problem imas ti..ne jas
p.s Azis i mene me vadi od takt...se sto e preterano e nevkusno |
|
biba
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali e vistina deka napravil liposukcija na stomakot? I kako vi izgleda onaka ,,fino,, iskvarcan
|
|
biba
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda smesno, tenki noze a golem stomak. sekako e origanelne, hrabar i svoj, razbiram i odredena doza provokacija, pa i drskost, no nemanje sluh za pocit, ne
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
diogenskopje батка ти како да си ми зацапан у боки а?
ајде не се срами не ти го зимаме травеститчето у Ф |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |