IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 189190191192193 231>
Автор
Порака
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 07:05
Moze , i ke bide nesto naskoro. Ke se dogovorime, imam  veke nacelno nekoi idei...
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
igor.pandurski Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: United States
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igor.pandurski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 08:37
'Утрооо... смао да ве проздравам дечки.

ПС. Логоата се одлични... кое и да се избере верувам нема да биде грешка.
ППС. Мире, This is Pandur do you copy? Е, иф ју копи марш по апарат да ми најдеш
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 09:17
Originally posted by sasebt sasebt напиша:

него, шо јогурт пиеш? шо марка? тенок? густ? го раствораш?

Originally posted by hypertech hypertech напиша:

ne go rastvaram, zestoko samo!

изненадување

газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење
LUDI STE KOMPLET!!!

E Bobi, vaka se doadja do tema Jogurt muabet, a ne ti aj da si otvoram tema oti pijam jogurt ... treba da se zavzemes i da stradas za toa sto go sakas

газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

PS Se salam ... nemoj nekoj da otvoril Jogurt muabet! трепкање

Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 09:24
Originally posted by igor.pandurski igor.pandurski напиша:

'Утрооо... смао да ве проздравам дечки.

ПС. Логоата се одлични... кое и да се избере верувам нема да биде грешка.
ППС. Мире, This is Pandur do you copy? Е, иф ју копи марш по апарат да ми најдеш

Utro Pandur среќа

Pandur...
Abe aj kopi, ama aj ne sum Koperfild.
Mi treba vreme.

PS If ju kopi, barem si ja nasol porakata posto ti ja premestiv плазење

Изменето од Mire - 04.Декември.2007 во 09:24
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
itan14 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јануари.2007
Поени: 545
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај itan14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 09:26
Abe deka pieme jogurt, vistina pieme, deka ne go rastvarame, zavisi od firmata голема%20насмевка, ali deka fali jogurt muabet na forumov, fali definitivno, posebno so burek голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка. Burek i jogurt, pa taka za zamrseni prsti nekoe komentarce na forumov, da ostana traga na tastaturata. голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка.
Кон врв
Vojkan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 09:26
ДоБрО уТрО!зевање
Пријатен ден со многу забава кловнсмешенви посакувам.
Ај сеа на работа!
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 09:33
BTW, konstatirav deka nemam mleko po doma i nesot si go sklepav so malku Jim Beam. Mnoogu ubavo za dobro utro, ama sega ne znam dali sum za kafe ili za alkohol muabet голема%20насмевка
Кон врв
Vojkan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 09:37
Мире, биди на две бранови должини. Ќе средиме нешто, не се секирај.

Изменето од Vojkan - 04.Декември.2007 во 09:41
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igor.pandurski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 09:59
Originally posted by Mire Mire напиша:

Ме намучи да пукнеш (пцуј ја баба ми за пукањето) дур ја најдов

Коа више сме кај јогурт, кафе , Џим бим... Ќе пробам утре со сите три заедно па ќе видам од кај ќе пишувам..али офис, али тоалет (вајарлес на лаптоп)

Изменето од igor.pandurski - 04.Декември.2007 во 10:00
In heaven, an angel is nobody in particular.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 10:05
Originally posted by igor.pandurski igor.pandurski напиша:

Originally posted by Mire Mire напиша:

Ме намучи да пукнеш (пцуј ја баба ми за пукањето) дур ја најдов

Коа више сме кај јогурт, кафе , Џим бим... Ќе пробам утре со сите три заедно па ќе видам од кај ќе пишувам..али офис, али тоалет (вајарлес на лаптоп)

Imam odredeni pretpostavki za toa kade ce zavrsis, no ne sakam da prejudiciram
газење%20од%20смеење
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igor.pandurski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 10:24
Originally posted by Мире Мире напиша:

Imam odredeni pretpostavki za toa kade ce zavrsis, no ne sakam da prejudiciramгазење%20од%20смеење

Не знам зашто али и ја имам некои чудни претпоставки кај ќе завршам
In heaven, an angel is nobody in particular.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 11:17
Aj pusti lisica ko ce dojde denot. Ce ti dojdam u poseta газење%20од%20смеење
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 11:34
Вие стварно сте се фатиле за мојот јогурт. Да појаснам нешто, колку да нема забуни - го пијам не разреден
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 18:52
Ajde otvorete ushte edna tema: Jogurt muabet

Pa taka ke se shetame da ne ni bide zdodevno:
1. Utroto - kafe muabet
2. Na pojadok - burak muabet
3. Vo slobodne vreme - konjak muabet

Koj ke bide kako nas, a ?

Ostaj toa, tuku ke treba da go patentirame sistemov oti garantirano ke bide kopiran .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 189190191192193 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.