|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 131> |
Автор | ||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
majtapi se ovde na forum so prilepcnite
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Богами, Прилепчани се големи мајтапџии...Нема што!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas vaka so pisuvanje tesko se majtapam. Lichno da si prajme muabet sakam, ne vaka so pisuvanje.
Kako i da e i ovde vo Spanija (tamu sum) citam vicovi i se obiduvam da gi nasmem spancive, ama ne e kako vo Prilep. Nekogas koga nekoja smesna rabota ke prevedes ne e tolku smesna na spanski.
Seriozno sega, kako i da e navistina mi nedostasuva majtapenje. Ne sakam da se falam SIGURNO ima i pogolemi majtapcii od mene ama i jas se trudam.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa eve kao paralela da go zemime amerikanskiot humor , katastrofa e , jas mu imam raskazuvano vicovi na amerikanci i me gledaa vo stilot ne si normalen , ama umiraa od smeenje ,vo sekoj slucaj nie mozime da mu go pogodime majtapot a tie nas ne mozat , jebi ga
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има еден муабет стално ми го вртат Прилепчани:
- Зошто мајмун не игра во Прилеп?
- Затоа што нема кој да му го држи стапот!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
VendettaB
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Cayman Islands Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прилеп сити бојс !?!?!?!?!?!?!? посмешно нешто не сум слушнал Иначе гласам за Битола, убава ми е |
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pozz pisi nesto i za bitola pofalno , ima topic bitola jas glasam za bitolcanki
|
||
|
||
VendettaB
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Cayman Islands Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Скопје ми е најмило, Битола ми е онака убав град... нема шо да пишувам само тоа сакав да кажам дека каде каде е подобар град од Прилеп, ок мислам самите си знаете |
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti glasaj si za Bitola ama ne tuka. Tuka se glasa samo za Prilep. Ako tolku ne ti se dopaga Prilep ne pisuvaj poveke tuka
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прилеп наскоро ке добие нов расадник за банани каде што најверојатно ке работи на гоцо мајка му
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
STOM KE DOBIE PRILEP NOV RASADNIK...ZNACI IMA GOLEMA
POBARUVACKA NA BANANI...BEZ KOI IZGLEDA NE SE MOZE...
|
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bio sm jedan put sve cergare u njega su se zbrali.
|
||
napoleon
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NEMA POTPIS
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e caci , cergar si ti , plus glup si
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |