IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Kолку се разочарале во Вас?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kолку се разочарале во Вас?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 14>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 00:06

Sigurna sum deka ima takvi sto se razocarale vo mene, pocnuvajki od najbliskite...Nikogas nemozeme da gi ispolnime ocekuvanjata na site okolu nas, i toa e OK, kako sto ednas Zbunet vo eden post na druga tema mi rece "Ne si od Kripton". I ne treba da si prefrlame poradi toa, iako ne e sekogas lesno.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 00:19
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

Kolkumina se razocarale od vas, prvo mislele deka ste edno, a potoa ispadnalo deka ste drugo.

E za toa podrobno ke ti odgovori mazh mi.голема%20насмевкаголема%20насмевка
  a ti da ni kazesh so svoi zborovi,...sigurno si gi zapamtila,..голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
macedonian1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 22.Октомври.2007
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macedonian1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 00:41
mi imat kazano deka se razocarani od mene...
mnogu tesko go prifakam toa, ponekogas nivnite zborovi samo mi odzvonuvaat vo glavata i toa mnogu me boli.
ne vo smisla da sum povredil nekogo, tuku deka nesto podobro ocekuvale od meneтага
sepak toa se nivni mislenja no najvazno mi e jas da ne se razocaram od samiot sebe  a dosega e ok
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 00:54
jas sum istiot,...samo prilikite i sostojbite se menuvaat,..ako,neshto si pochnal da pravish ,..shto ne lichi na tebe,...toa , valjda ,zatoa shto porano ne si bil vo ista situacija,..
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 10:02
A sto znaci koga nekoj ke se razocara vo vas? Znaci deka toa sto go gleda ne se sovpagja so slikata sto ja ima za vas.

Za mene licno mnogu e povazno da ne se razocaram vo sebe. Se razbira  ne sakam da povredam nikogo, megjutoa ne sakam nitu jas da bidam povredena.

Temata e mnogu siroka i sekoj si ima svoi kriteriumi za toa sto go razocaruva.

Imajte ubav den!

среќа
Ljubov i Svetlina!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 10:57
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

More Marco, vaka mene da mi rece odma za zena ja zeam...iii vidi go ti nego, kao ja ova ona, a on u stvari onoa

zdravo zbunet ...

dobro e sto ne sum zensko ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 11:04
Kako i da e, potraznja ima za tebe...ti vikam ja sakaat zenite misticen i zagoneten, a ne kao ja hahaha ! gluposti tres - radio urnebes i posle drug mi e kriv...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 11:17
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

цел форум е разочаран од мене

јас ти го тврдам спротивното...среќаголемо%20гушкање
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 11:29
dobro prasanje!!! neznam navistina !!! ama sigurno ima takvi,ne se stie voodusevni,bi sakal da znam sto ke kazat onie sto sum gi razosaral!!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 11:45
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Kako i da e, potraznja ima za tebe...ti vikam ja sakaat zenite misticen i zagoneten, a ne kao ja hahaha ! gluposti tres - radio urnebes i posle drug mi e kriv...

zbunet ... prijatele ...

ima kaj tebe sodrzina ...
smeni ja terminologijata ...

imaj pozitiven stav ...

a zenite ...
toa mi se prijatelki ... lichni ...

samo im kazav da bidat i tuka ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 11:47
prasanje na koe nikoj ne moze da dade vistinski odgovor.
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 13:01
не се разочарале до сега бар голема%20насмевкатрепкање
Кон врв
biba Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2007
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 18:44
Originally posted by Tattoo Beauty Tattoo Beauty напиша:

не се разочарале до сега бар голема%20насмевкатрепкање
 Blaze si ti .
biba
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 20:21

MOZEBI I NEKOJ SE RAZOCARAL...
STO E SOSEMA NORMALNO...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.