IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Деца
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Деца

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 263>
Автор
Порака
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 12:19
Вие што сте родители, дајте кажете колку ви е променет животот откако сте ги добиле вашите деца!
Veni Vidi Vici
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 12:28
Jas sakam 3
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 12:39
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

Jas sakam 3

И јас сакам толку!големо%20гушкање
Veni Vidi Vici
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 19:16
Mene ne mi e smenet samo zivotot, tuku i novcanikot. Ne pamtam od koga ne sum bila vo pozitiva. Ako recam nemam pari, porano dobivav odgovor-pa imas cekovi, sega -pa imas kartici.Sega ja razbiram majka mi- zosto me prokolnuvase- da ti dade gospod dve isti takvi kako tebe, pa da znaes sto e roditelstvo. Fala mu na boga sto ne ja poslusa, pa samo ednoto lici na mene, a drugoto na tatko mu. Ama jas ja prifakam kletvata i ve prokolnuvam site -Da si docekate site-po dve/ tri aspirincinja. Nema poubav "virus" za glavobolka, ama i  lek od koj najbrgu minuva predizvikanata glavobolka.
Кон врв
Maja6570 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maja6570 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 20:55
Decata se nesto sveto.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 20:59
Originally posted by Antiqua Antiqua напиша:

Вие што сте родители, дајте кажете колку ви е променет животот откако сте ги добиле вашите деца!

promenata e drastiçna i fantastiçnaсреќа
oni mi se priçnata na mojot zivotтрепкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 08:29
Ви блазесувам на сите што сте родители...Дај фрлете ја мајата наваму!големо%20гушкање
Veni Vidi Vici
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 23:19
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Mene ne mi e smenet samo zivotot, tuku i novcanikot. Ne pamtam od koga ne sum bila vo pozitiva. Ako recam nemam pari, porano dobivav odgovor-pa imas cekovi, sega -pa imas kartici.Sega ja razbiram majka mi- zosto me prokolnuvase- da ti dade gospod dve isti takvi kako tebe, pa da znaes sto e roditelstvo. Fala mu na boga sto ne ja poslusa, pa samo ednoto lici na mene, a drugoto na tatko mu. Ama jas ja prifakam kletvata i ve prokolnuvam site -Da si docekate site-po dve/ tri aspirincinja. Nema poubav "virus" za glavobolka, ama i lek od koj najbrgu minuva predizvikanata glavobolka.

mamamd isto taka i mojata mi velese i sto bidna, rodiv kerka.. i pogodi ista je kako sto sum bila i jas. Sekogas mi vika: Vidija kerkati(3 godini) vidi se sama! Pa da cuknam od drvo... sega za sega super e ... a vtoro uste nema...
Кон врв
lubenica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Декември.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lubenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 22:24
Imam kerka cetiri meseci i sega za sega sme super...e sega falat pari ama toa ti zivot....samo gospod neka dava decinja.
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 22:51
Originally posted by Antiqua Antiqua напиша:

Toa ne se opishuva, morash da go dozhiveesh, za da sfatish shto znachi da si riditel vo site momenti od zhivotot na dateto, a gi ima najrazlichni.среќа
A za tvojata zelba ti posakuvam da ti se ostvari shto poskoro eve vekje vo slednata godina!голема%20насмевкаголемо%20гушкање

always look on the bright side of the life!
Кон врв
bibka Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2007
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 01:14
Imam 6 ipol godisno since-sonce,angel,ljubovce mamino...
Ljubovta kon svoeto cedo nemoze da se opise-treba da se pocuvstvuva.Da dade Bog sekoj da bide blagosloven so takva ljubov!
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 01:21
Tie sto imaat deca, imaat
sreka bidejki imaat od kogo da ucat,
ili imaat od kogo da vidat kakvi treba da bidat.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 08:59
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

[QUOTE=Antiqua]

A za tvojata zelba ti posakuvam da ti se ostvari shto poskoro eve vekje vo slednata godina!голема%20насмевкаголемо%20гушкање

Фала фала фала големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

и дај БОЖЕ!
Veni Vidi Vici
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 22:43
Se priklucuvam kon "kletvata" na site koi nemaat deca vo Novata godina prv gostin da im bide "shtrkot" so bebce vo klunot. Pa narednata 2008 da ja pominat so cuclinja, pampers peleni....vesel detski plac. 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 263>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.