![]() |
|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigurna sum deka ima takvi sto se razocarale vo mene, pocnuvajki od najbliskite...Nikogas nemozeme da gi ispolnime ocekuvanjata na site okolu nas, i toa e OK, kako sto ednas Zbunet vo eden post na druga tema mi rece "Ne si od Kripton". I ne treba da si prefrlame poradi toa, iako ne e sekogas lesno.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
mi imat kazano deka se razocarani od mene...
mnogu tesko go prifakam toa, ponekogas nivnite zborovi samo mi odzvonuvaat vo glavata i toa mnogu me boli. ne vo smisla da sum povredil nekogo, tuku deka nesto podobro ocekuvale od mene ![]() sepak toa se nivni mislenja no najvazno mi e jas da ne se razocaram od samiot sebe a dosega e ok |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
jas sum istiot,...samo prilikite i sostojbite se menuvaat,..ako,neshto si pochnal da pravish ,..shto ne lichi na tebe,...toa , valjda ,zatoa shto porano ne si bil vo ista situacija,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
A sto znaci koga nekoj ke se razocara vo vas? Znaci deka toa sto go gleda ne se sovpagja so slikata sto ja ima za vas.
Za mene licno mnogu e povazno da ne se razocaram vo sebe. Se razbira ne sakam da povredam nikogo, megjutoa ne sakam nitu jas da bidam povredena.
Temata e mnogu siroka i sekoj si ima svoi kriteriumi za toa sto go razocaruva.
Imajte ubav den!
![]() |
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zdravo zbunet ... dobro e sto ne sum zensko ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako i da e, potraznja ima za tebe...ti vikam ja sakaat zenite misticen i zagoneten, a ne kao ja hahaha ! gluposti tres - radio urnebes i posle drug mi e kriv...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
јас ти го тврдам спротивното... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
dobro prasanje!!! neznam navistina !!! ama sigurno ima takvi,ne se stie voodusevni,bi sakal da znam sto ke kazat onie sto sum gi razosaral!!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zbunet ... prijatele ... ima kaj tebe sodrzina ... smeni ja terminologijata ... imaj pozitiven stav ... a zenite ... toa mi se prijatelki ... lichni ... samo im kazav da bidat i tuka ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
prasanje na koe nikoj ne moze da dade vistinski odgovor.
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
не се разочарале до сега бар
![]() ![]() |
|
![]() |
|
biba ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Blaze si ti .
|
|
biba
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
MOZEBI I NEKOJ SE RAZOCARAL... STO E SOSEMA NORMALNO... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |