|
Како раскинувате? |
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
adios,...baby!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mirkec
Нов член Регистриран: 23.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sakam da raskinam so nekoja devojka, obicno ja doveduvam vrskata vo takva faza za da moze taa mene da mi raskine. Za da ne se oseka iskoristena. Mozda e toa greska - ne znam. |
|
MAKELE
Нов член Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja ti Cest!!!!!!!!Bravo
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раскинување: брзо и кратко!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razgovaras za pricinite sto dovele do toa i ako ima sluh partnerot si podavas raka i zaminuvas po svojot pat. Najdobro scenario e toa.. ama sega kolku e vozmozno sekogas e prasanje.
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke bidam iskrena i ke mu kazam deka ne mi odgovara poveke vrskata so negoi deka ne sum srekna ke mu posakam sreka vo zivotot i ke si odam.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја викам кај мене во соба, ја оставам вратата отворена, 1 минута муабет во стилот на Donald Trump, и потоа и викам да ја затвори вратата... од другата страна
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
raskinuvam kako sto zasluzila. nekogas nezno, nekogas grubo.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazem gotovo i gotovo je.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....КОЈ ЈАС?..СО ЕДЕН УДАР...И ...ГОТОВО!!!НЕМА МРДАЊЕ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poprek pogled - raskin - automatik - tomos ?
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kasno e za se sto ne si kazal
Ne mi e zal za tebe No tazna sum za vremeto sto go izgubiv Zosto ja nauciv vistinata. Tvoeto srce e kade jas ne sakam da bidam Znaev ke dojde den koga ke te napustam Izmorena sum i maka mi e Otsekogas bilo taka. Tvojata ljubov ne e fer Zivees vo svet vo koj ne slusas i ne ti e gajle Zatoa lebdam vo vozduh.. Anastacia "Sick and tired" |
|
kupusenko
Нов член Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strasno e koga ce dojde toj moment,na kraj ii ne raskinuvam ja naveduvam da mi raskine... so glupavi postapki sakam da ja uveram deka ne sum jas toj,retko ama se slucuvada ispadne kontraproduktivno"
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa ne e raskinuvanje, tuku ona sto trebalo da bide uste na pocetokot...da znaev, ne bi im se ni priblizil...ke zastedev vreme, nemase da moram da gi sozaluvam zosto prodolzuvanje na vrska sto ne ja biva e kako da se obiduvas...ova me potsetuva na edna koza koga bev mal, ti ja teras desno ona odi levo i obratno...koga ja zaklaa edniot del od mozokot i bese isusen i potoa sakas da te razbere...
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |