|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <12345 46> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozuvam donekade so marco...
nie zenite (zboruvam opshto)sme takvi...ke se mazime,ke pomine nekoj period i ke pochnesh da mirishash na sarma -namesto parfem,ke se zdebelish(a ke se pravdash so radjanje na deca)kako nikogash dotogash da ne si videla hrana,ne ti e vazno dali imach crn koren na kosata,namesto sekogash da si sredena,gi snemuva neznite zborovi (koi bile sekojdnevnost pred mazachkata)zoshto gledash deka ima prashina po podot-nemash vreme za neznosti,a i shto ke ti se...nema potreba od povtorno osvojuvanje.............i red drugi raboti koi pak ke kazam generalno gi pravime. |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata se grizi za semejstvoto vo celost, a ljubovnicata samo sa seksualniot nagon . Kaj zenata mazot go naogja svojot mir i konfor, kaj ljubovnicata vozbudata. No ima i edna slicnost megju zenata i ljubovnicata.. i dvete se zrtvi na neverniot maz..
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamma me povleche da napisam deka ... zenata treba stalno da e doterana ... da ne e bilo kako ... vo trenjerki ili vo roba ... no uste povazno ... da nauci kako treba da komunicira so mazot ... vo start na komunikacija se pali rabotata: - kaj bese ? - kaj si ti ? - znaes sto mi kaza majkati ... i slicno ... Isto pak i nie mazite sme nesmasni ... mesto da gi resavame problemite ... nie znaeme poveke kako da napravime problemi ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu ubavo kazana koja e razlikata ... pozdrav Mishell_G ... ama sto ponatamo ... eden prijatel moj vika: umot ne lazi !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu na toa mislev marco ,koga go pishuvav postot ova shto ti go kaza e sekojdnevie na 90%od mazenite zeni a tokmu toa ne smee da se sluchuva... Изменето од mamma - 01.Декември.2007 во 21:56 |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa i temata rezonanca ja otvoriv ... Ima na primer nekoi raboti sto smetam deka se vazni ... na primer... ne e problemot oti imame neplateni smetki ... tuku problemot e bidejki nemame dovolno prihodi ... taka da ludjeto poveke vreme gubat na toa kako da se stedi ... pa posle toa vo razni raspravii koj e kriv i slichno ... mesto toa ... potrebno e da se razmisluva kako se ima pogolem prihod ... na primer nekoj ke kaze ... nema rabota ... ili nema pari ... ili tesko e denes vremeto ... ili pak bezbednosnata situacija vo Republika Makedonija .... i obavezno ... sto se kaza za EU i NATO ... sepak ... mesto da se kazuvaat dobri izgovori ... potrebno e i mazot i zenata ... zaedno da zapnat da gi resavaat problemite ... i plus ... ako se ima svalerka ... nekoj ke mora da ja plati cenata ... vo najgolem slucaj ... stradaat decata ... za zal ... ni krivi ni dolzni ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata treba da znae da bide i drugar i ljubovnica....i da go vozbuduva ..... i da go razbere....... i da bide tuka za nego....da ostane karakterno dosledna na ona sto bila pred da se omazi......
P.S. Istoto vazi i za mazite
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E za muzeve toj ne vazi
Изменето од Цаци Галапчарот - 02.Декември.2007 во 00:10 |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa bas tie takvite kako tebe koi ne go pocituvaat toa dobivaat rogovi
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja nism ozenen pa rogove nabijem a ne dobijem
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke gi dobies koga togas so vakov pamet i toa ...... elenski
|
|
Цаци Галапчарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti devojce ne razumes, ja jebem i sm stari ergen |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ahaaaaa......epa toa i ke si ostanes se do momentot koga vise nema da bides sposoben da e*es....
|
|
Цаци Галапчарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EEEE togaj kje drkam
|
|
Внеси реплика | страница <12345 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |