|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1234 46> |
Автор | ||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ako sakate ke otvorime i tema razlika megju soprug i ljubovnik, ic nema problem.....
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi bese toa poenta
samo rekov deka nema mislenja od mazi a toa ke ja razjasni temava podobro inace super e temata |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas razlikata pomegju sopruga i ljubovnica ja gledam samo vo edno: vo
obvrskite. So soprugata mazot ima obvrski, prvo kako bracen drugar, koj
treba da go saka , ceni i pocituva i sto e najvazno, da mu pomaga, tuka
e i zaednickoto vospituvanje i podignuvanje na decata, a so
ljubovnicata nema apsolutno nikakvi obvrski, osven da uziva......
Ubavo si napishala kristin696, dodeka soprugata samo neshto zanoveta i bara, ovaa molchi, se smeshka i potpolno go razbira kolku mu e teshko so takva sopruga. (da ja vidam na nejzino mesto hahaha) Soprugata treba da bide i ljubovnica i ptijatelka i drugarka itn. i se razbira obratno za sprotivniot pol.Treba da se raboti vo domot na podobruvanjeto na odnosite, a ne toa da se bara na strana. |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toj ti je isto dupka tamo dupka vamo, samo treba da stasujes da gi zatnujes
|
||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa so soprugata delis i ubavi i neubavi momenti, nea si ja videl i vo najloso izdanie i koga e nervozna, bolna nenasminkana, plus ti mrchi, nemoj ova, nemoj ona, kaj si do sega, zosto kasnis, plati li struja, nemoj sega da gledas fudbal poso jas gledam spanska serija....a so ljubovnicata samo ubavi momenti, strast, dobar sex, slatki tajni.....
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubovnicata saka da go dobie seto toa sto mazot i go dava na zenata
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Soprugata treba da bide i ljubovnica i ptijatelka i drugarka itn. i se razbira obratno za sprotivniot pol.Treba da se raboti vo domot na podobruvanjeto na odnosite, a ne toa da se bara na strana.
[/QUOTE] Sosema se soglasuvam so tebe bluebell i bas mi e milo sto mislis deka toa treba da bide obostrano, a ne samo od stranata na soprugata! Treba da razbereme deka resenieto nikogas ne e nadvor od doma, toa nadvor e za moment begstvo od realnosta, resenieto sekogas e tamu kade sto e i problemot, samo zavisi koj kolku e otvoren i iskren vo namerata da zivee sodrzinski ispolnet i kvaliteten zivot. Mozebi ne mozeme da vlijaeme na toa sto se slucuva nadvor od doma, ama sigurno e deka mozeme da vlijaeme i da go promenime ona sto se slucuva vnatre.
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu retko se slucuva covek da si ja priznae greskata ili slabosta. Taka e i kaj mazite polesno im e da se zadovoluvaat so druga nego da im priznat na zenite deka se nesposobni za sozivot. |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze da mi go objasni nekoj zborot lamtez |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve sega i jas nesto da kazam
prvo sopruga sum i mazot mi ima svalerka i na prasanje zasto otide po druga sto ti falese doma on neznaese da mi odgovori i ne samo on mnogu drugi mazi sum prasala da mi odgovorat no odgovorot e istiot NEZNAM e saga razlika nema sex e sex ako znaes i sakas da uzivas vo sexot ke uzivas i so zenata i so ljubavnicata a ne doma ignor a nadvor sto ke ti dojde do raka udri sve po spisak i dajte nekoj mas neka napise svoe mislenje |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam sega dali doslovce ke mozam da objasnam no toa mu e neshto kako....strast,vozbuda,zanesenost...taka(ako ne sum vo pravo-popravete me,koj znae podobro). |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavo si go objasnila mamma, na makedonski nemozhe da se kazhe poinaku.
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu aktuelna tema ... ke dadam dve mislenja ... prvo kako maz ... mnogu godini vo brak ... mislam deka ... isto kako i bilo koja zena ... mazot treba nanovo da si ja osvojuva zenata ... no bidejki toa tesko mu padja ... nemoze so isto razmisluvanje na ja osvoi zenata ... koja go znae kako dise .... polesno e da se pravi fin i kulturen ... i taka natamo kaj nekoja sto ne go poznava ... sepak bi rekol: TREBA DA SE POTRUDIME DA SI JA OSVOIME SOPSTVENATA ZENA !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kristin ... malku ke izlezam od temata ... ama pak ke se vratime na nea ... ova e stvarno mnogu dobra tema ... i mislam deka ke bide dosta poucna ... Inaku ke kazam edna vistinska prikazna ... sto godini nanazad ja imam kazuvano ... deka imenkite kaj nas ... se izliteni i istroseni ... Na primer ako se kaze MAZ !!! Zborot maz , e tolku istrosen ,... demode ... Maz znachi ... smotan, ne go biva da kupuva, glup, dosaden ... Zena znachi ... vo roba, so vitleri, mirisa na kromid ... vo rakavite zasukani ... zatoa predlagam ... da se smenat tie zborovi MAZ , ZENA se neka bide isto ... I koga ke se izleze ... i se sretneme so nekogo .... - zdravo ... da te zapoznaam ova mi e svalerkata ... svalerka znachi : kulturna, fina , doterana , elokventna, nasminkana ... ili - zdravo ... da te zapoznaam ... ova mi e svalerot ... svaler: kulturen, fin, vnimatelen ... A se neka ostani isto ... sega ke se vratam pak na temata ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1234 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |