|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 59> |
Автор | |
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер ти се предлозиве само што тешко дека некој би го направил тоа.... Иначе честитки за тебе што си сватил што треба и мислам дека стварно нема да имаш проблем со некоја девојка.... Ама има и девојки што не се романтични... Неможам да ги сфатам ама тоа ти е... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мене најромантична атмосфера е во библиотека, заедно со книгите
|
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најромантична...
Ноќ, лето, небо со звезди,куќа покрај море,се служа бранувањето на морето, на терасата има лежалки, запалени свеќи, шише Louis Roederer Cristal, свири Laurie Anderson... |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Романтична атмосфера? Хммм... кога тој ми ја свири песната што ја напишал само за мене... мммм... каков глас |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде за да не биде ова клише ќе се обидам да дофатам друга атмосфера. Иако во принцип романтиката е клише до некаде сепак има многу различни варијации.
Јас сметам дека е романтично кога цело друштво се собрани во некоја ливада или парк, има запалено оган, вино, пиво и гитара сите сте весели и расположени и се гушкаш со девојката. Самио флерт со некоја убава девојка ми е донекаде романтичен. |
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe...romantikive se...sho....da se rasplacis
dovolen e samo Barry White - (ne mislam toj da mi se pojavit pred oci tuku da svirit negova muzika) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има толку многу ситуации кои можат да бидат убави (т.н. романтични). Па што ако се клише. Клише е и изјавата „те сакам“ на било кој јазик, па пак е една од најјаките и најупотребуваните...се е до тоа КАКО го правиш нештото (рутина, копија или искрено од срце), а не што...
Романтично ми е кога ќе ми направи убава вечера дома;
романтично ми е пикник во некој парк, ама навечер, со вино и свеќичка; романтично ми е да се шетам на кеј во зима и да јадеме врели костени; романтично е да го гледаш во неговата/нејзината прегратка Скопје од Водно (или Париз од Монмартр - сигурно многу ќе се смеат на ова, ама ова не е споредба, факт е дека и двете се романтични);
романтично е да ти направи супа кога си болна и да ти донесе еден куп женски списанија да не се досадуваш;
романтично ми е кога сме на голема забава и сме наваму - натаму со луѓе, не комуницираме меѓу себе, ама во еден момент ќе се погледнеме и - добро ни е ..........
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja i pisuvav poezija i i delev komplimenti i ona znaes sto mi rece ?
Abe ajde ti tie stvari gi treses od rukav i ne mozam da ti poveruvam deka svarno gi mislis... Изменето од blueprayer - 01.Декември.2007 во 12:44 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele romantikaaaaaaaaa ??????? mejbi da mejbi not mejbi e biznis romantika dovolno e toa da go vidis vo film oficir i dzentlmen i da imas polna karticka i obavezno tefonski boj na cvekjara koja drzi vise ili tocno 100 rozi niso povekje ne ti treba a mejbi romantika e neso drugo mnogu poceneto no za toa ti treba dusa a ne karticka pozdrav ova e moe mislenje koe netreba da go namali tvoeto custvo a najromanticen gest |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-" Te sakam,ne poradi ona shto si ti,tuku poradi ona
sto sum jas koga sum so tebe"- Tekstov e pastiran od tema filozofija mislam-znachi postojam....apsolutno-romantichno Изменето од mamma - 30.Ноември.2007 во 17:16 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ukluchena,povrzana..konektirana()...jas go pastirav od druga prichina
a navistina neznam od kogo e,ednostavno mi "legna" i tamu vo filozofija i tuka na temava,kako bi se nadovrzala na gestovi...romantichni....ah...i odgovara so sto rozi Изменето од mamma - 30.Ноември.2007 во 18:39 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RAN TINEJDZER
SO PRIJATELI ZAEDNO ZADEVAT DEVOJKI OD KOMSILUK NE GI TRETIRAT ZA RAMNOPRAVNI GI SMETAT ZA VOZDUH PRI NIVNITE HEROJSKI PODVIZI- ZA KOI DENES ZNAE DEKA VOOPSTO NE BEA HEROJSKI NEGO HULIGANSKI EDNA IMALA RASIPAN TOCAK- SKRIPESE JA ZADEVAA I E SMEEA NOKJE DA NE GO VIDAT PRIJATELITE I GO POPRAVI I PODMACKA NE KAZA ZA DA NE BIDE IZDADEN DENES TOJ MISLI DEKA NAPRAVIL DOBRO DELO DEVOJKATA MOZEBI SMETA DEKA NEKOJ NAPRAVIL ZA NEJA NEPOZNAT ROMANTICEN GEST MOZEBI DENES E SVESEN DEKA VSUSNOT BIL ROMANTIK NO NEZNAEL ZA TOA PORADI POSRANA MASKA GORDOST NIKOGAS NE dOBIL NASMEVKA KAKO FALA Изменето од anakin - 30.Ноември.2007 во 19:28 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bi trebalo da sum sama so tebe vecerva
zelbata bese prejaka za da se boram ne go razbiram ova cuvstvo iako e tolku dobro ne bi trebalo da sum tuka vecerva.. Barem vecerva ne bidi stranec sakam da ja iskoristam ova sansa da rizikuvam se za tebe znaejki sto ke napravam, barem vecerva ne bidi stranec sakam se od tebe vecerva. Dina Carol "If only for tonight" |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изгледа на модераторката не и бил романитчен мојот пост, па ми го избришала сега ти реплицирам за да не биде празна твојата реплика |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |