IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 166167168169170 716>
Автор
Порака
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 13:57
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

paparacite ke me unistat

heheheheh ma idi begaj brej..zatoa se cudev cija e taa slika vo "svet"голема%20насмевка

vo Time, eve sega ke ti ja pratam
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 13:57

Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by irenka b. irenka b. напиша:

milicki toplo mi e okolu srcevo koga mozam da ve druzam големо%20гушкање

srcka si nema sto, epten fino zeniche:))

hehehehe, znaes da se udvarash намигнување

a?
dobra skola e toaголема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
irenka b. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 13:58
starost pusta Djakondoзбунетостtoa ke da e... mi trebaat ocila so dioptrijaголема%20насмевка
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 13:58

Djakondo vcera ama utka sum napravila... mi se videlo deka na porakata casovnikot e 16,30, a bilo 14,30 c zatoa ti pisav deka si napred vo vremetoгазење%20од%20смеењеголема%20насмевкаглупчо
ehhehe pak prakash sms?hehehhe голема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 13:58

Djakondo vcera ama utka sum napravila... mi se videlo deka na porakata casovnikot e 16,30, a bilo 14,30 c zatoa ti pisav deka si napred vo vremetoгазење%20од%20смеењеголема%20насмевкаглупчо

a be i da zgazis jas ne ti se lutam намигнување
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 13:59
Djaki be kakov mail, elektronski ili vo postata treba da odam?????збунетост
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 13:59

starost pusta Djakondoзбунетостtoa ke da e... mi trebaat ocila so dioptrijaголема%20насмевка

a be vrsnicka si so Demi Mur, kakva pusta starost
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 14:00
za kakvi paparaci stanuva zbor ovde?среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 14:00
sea samo da si najdes nekoj pomlad kako Demi Mur.....намигнување
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 14:00
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

nigde ne treba da odis, i taka ne ti prativ tebe meil, a i ne ti go znam meilot
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 14:00

za kakvi paparaci stanuva zbor ovde?среќа
ja neam pojma nisam odavde....тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 14:00
Djakondo znae da ti go krene moralotголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 14:01

Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

nigde ne treba da odis, i taka ne ti prativ tebe meil, a i ne ti go znam meilot

opet razocarenje.............тагатагатага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 14:02
ah pomlad Lili... ima eden tip ama nesto ne mi e po keifголема%20насмевка navistina veli deka sum bila simpatija od porano ama ... on mene ne mi eзбунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 166167168169170 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.