|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 164165166167168 716> |
Автор | ||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pod peta???
kaj ste nokni ptici..jeste da ste umni ama podzruzete se malku i preku den...ne e tolku jako sonceto:))
|
||
"recycle your mind"
|
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dear lilija,
mi moeto zlato sto ke pravi bez mene..jas samu nemu mu sum verna za cel zivot....samo moeto zlato go priznavam, nikoj drug
|
||
"recycle your mind"
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e mari, fala mnogu za poddrskata, ama sekako me menja ako ne so tebe so nekoj drug/a......ja sakav da recam de podobro da si ti, ja za tebe navivam........ako ima vlijanie nekakvo moeto skromno mislenje vo izborot na DJaki....
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo Lilija, a be nemam srce da te ostavam
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobar den
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama ich ne mi kazhuvash kaj odish i shto pravish...
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde..ova e nov moment...nemoj samo da mi davas lazna nada....
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
irenka eve sega da ti kazam deka i ti si vo tesniot krug za lice na 2008, ama po se izgleda ke nema menjavanje
|
||
s.r. Dzaki |
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Irenceeeeee...
|
||
|
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i na tebe dobar den
|
||
"recycle your mind"
|
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajdeeeeeeee....ami ne znaev deka toa treba da go pravam.... Изменето од Lilija7 - 30.Ноември.2007 во 13:51 |
||
|
||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto mi e toplo okolu srcevo
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bez da me nalutish ne mozham da te ostavam, ama ako sharash ... sama ke si go barash
|
||
s.r. Dzaki |
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehhehe pa priznaj si ne tuku im prakaj lazni nadezi na clenkite
|
||
"recycle your mind"
|
||
Внеси реплика | страница <1 164165166167168 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |