|
Konjak muabet |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 27> |
Автор | |
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
De be Mire pa kaj se videlo fotografija bez Z'ta i Konjak,jas neznam takov ni ovde ni tamu
http://www.blissvp.com |
|
www.blissvp.com
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I toa sto vikas. Se priklonuvam kon tvoeto objasnuvanje Zatko
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако неможеш да се справиш, придружи им се.
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Yup
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
KirilS
Група Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може една композиција фотографии на тема коњак, жолта со додатоци како разни мезиња и салати со акцент на златно жотата боја.
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар предлог!
Мислам дека баш би било интересно.
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Breee.. sto prvi edna dobra chashka... vednash gi stava lugjeto vo dvizhenje, kreativnost, zhelba za rabota...
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.blissvp.com
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve druze naspani pieme kafe i sonuvame za dobar cogniac (XO)
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.blissvp.com
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve me i mene.
Rano mi e za konjak Изменето од Mire - 30.Ноември.2007 во 09:16 |
|
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде и јас да се приклучам. Ја би едно узо. Незнам што сте запнале со ова коњаков? |
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe sto e ovaa rabota so mojIdividi????
Utrinava samo sto se izraduvav so vtoriot pogled na Mire od mojata novogodishna chestitka, koga gledam me DEGRADIRALE na nivo na nov chlen! Bivashe li tolku da gi ispomeshaat rabotite? Vo opisot na promenite pishuvashe deka treba samo da gi unificirame iminjata i lozinkite, a nemashe nikakvo izvestuvanje deka ako se odbere ednata ke se smeni statusot na drugata. Jas od porano, verojatno po greshka imav dve isti iminja, no ednoto (onoa za objavuvanje fotografii) imashe tochka na krajot. Mislejki deka podobro e da gi unificiram dvete so tochka posle bukvata K se reshiv na taa varijanta. Koga gledam, taa modifikacija sistemov ja zel kako da se zachlenuvam za prv pat i me napravi NOV CHLEN!!! Mire, Bobi, ve molam vednash kontaktirajte go admionot za ovaa rabota. Vakvi neshta se nedopustlivi! P.S. I slikichkata mi ja odzele! P.P.S. ZAMISLITE SAMO AKO ZA UNIFICIRANO IME I LOZINKA GO ZEMEV ONOA STO GO IMAV NA FORUMOT, SEGA KE GO ISZGUBEV PRISTAPOT I SOPSTVENOSTA NA SITE FOTOGRAFII VO MOETO PORTFOLIO !!! Изменето од Zoran K. - 30.Ноември.2007 во 14:29 |
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega ne mozham nitu da si gi editiram moite poraneshni tekstovi. Oa e KATASTROFA !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |