![]() |
|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 22> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...pa vo celoto sivilo so koe e zafaten Makedonskiot mediumski prostor...oni se definitivno CRNA DUPKA,draga moja......Dali nekoj voopsto gi gleda?
![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Ja gledam moga kumanovca super je decko
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
bravo devojce, merak me je da to cujem za moga zemjaka
Изменето од Цаци Галапчарот - 30.Ноември.2007 во 01:38 |
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
ne se trudi da pisues kumanovski - ne ti ide
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
...neka prodolzi toj JOKEROT da faka seir i ponatamu..ali ako jas pocnam da zboram i da go potsetuvam na "ludite godini" 1996/1997... ke se smeeme site...a onoj fikuson pored nego...ne zasluzuva ni komentar
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
И мене ми е Тони супер!
Диоген, зошто го викаш фикус
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
draga moja Antiqua...a kako da go narecam covekot cija uloga vo emisijata se uste e misterija?..sto on tamu pravi voopsto?...animira,kreva raspolozenie...ne kontam..sednal ko nekoj fiku u kos...strasno kolku se nekreativni |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Промашена инвестиција.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
ela83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
do diogenskopje ti si peder pa zatoa tolku gi mrzis i latas i toni.ova bese prasane a ne konstatacija
![]() |
|
Mолчењето е злато:))))
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne gledam,ne go sakam toj Toni,se isseljachi mnogu
Porano,dodeka ne se trudeshe da bide interesen beshe ok...onaka i kako shto kaj nas sekogash biva,shtom se pochne so zboruvanje i pozitivni kritiki za nekogo,vednash zaboravaat koi se i shto se i stanuvaat zvezdi,i mislat-gotovo mi dojdoa 5-tte minuti i posle toa se k'o "Untouchables",a mene ne mi se troshi dragoceno vreme za gledanje na umisleni tikvani koi se se -samo ne interesni. btw...ela83 jas ne sum peder Изменето од mamma - 02.Декември.2007 во 15:14 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Moe mislenje e deka nemame uslovi da birame i treba da gi pocituvame samo zatoa sto si se nasi, e sea za podobar kvalitet ima vreme, na krajot od kraistata i samite kazuvaat deka e budalesta emisija ...
Sakam da kazam deka potrebno e slepo da gi pocituvame nasite mediumski zvezdicki, koa amerikacite vreskaat za beter voditeli - idioti samo zatoa sto se americki... Mozebi deluva netakticno i daleku od vistinata, no so tekot na vremeto i nie ke naucime da se prepravame ... |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
zbunet...ti be sega li najde da si seriozen???
Duri i ne te poznav ako ne beshe slikata na avatarot ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E brao ma mammo, ti kao na prikaznata so sinot sto dosol od Avstralija kaj majka mu i tatko mu, ama imal namera daim se prestavi oti ne go poznale duri utredenta otkako ke prespiel...i on ke im se pretstavel ama ne mu se stanuvalo...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |