|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 9293949596 217> |
Автор | |
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SKUNK ANANSIE Една од моите омилени рок групи. Англиски бенд, формиран 1994год а за жал се растури 2001. Но најиндивидуа од целата група ми е SKIN или Deborah Ann Dyer(1967), црнкиња која има изглед на демон но глас на ангел. Мора да признаете дека има биг персоналити. Дискографија: STOOSH, POST ORGASMIC CHILL, PARANOID AND SUNBURNT, I CAN DREAM WEAK, SELLING JESUS,ALL I WANT CHARLIE BIG POTATO CHARITY што да ви кажам друго, еве ви линк да преслушате нешто за добро расположение.... http://youtube.com/watch?v=lnv47orMiUs знам дека ќе ви се допадне....интересно е сто во стиховите на Hedonism Just because you feel good (јас овде пеам just because YOU'RE RIGHT DOESN'T MAKE YOU BETTER!!!!!!) Doesn't make you right (oh no) Just because you feel good Still want you here tonight ВИ ПОСАКУВАМ УБАВ ДЕЕЕЕН!!! |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SHARBAT GULA
Или Авганистанстската жена, уште попозната како НАЈПОЗНАТИОТ ФОТОГРАФИРАН ЖЕНСКИ ПОРТРЕТ евер Фотографијата е направена 1985 година за National Geographic magazine од страна на STEVE MAcCURRY. Гула наводно била ученичка во некојси камп за бегалци во Авганистан, и Стиви случајно ја фотнал без да знае дека оваа фотографија еден ден ќе го прослави.Уствари, незнам дали тој се прослави повеќе или самата Гула. Откако се прославил со овој портрет, Стиви отишол пак да ја побара женава после неколку години....и ја нашол, со повеќе брчки на лицето и со неколку деца повеќе. Погодувате како ја нашол? Се разбира по очите... (ја гледав документарната емисија на ХТВ лани, проверено) |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da se sekavam ,gledav na HTV..kolku bese potresno..kade ziveese sega...vo planinskite dupki u Avganistan...na pocetokot ne smeese da se pojavi pred objektivot..no potoa nekako go ubedija mazot...bese stara izmorena za nikade...ali go imase istiot neverojaten pogled i istite prekrasni oci !!
|
|
gordon
Група Регистриран: 31.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam eden drugar, fantasticen matematicar! Na pazar koga nekoja od
tetkicite ke mu rece daj mi 10 da ti vratam 50, i gi dava site pari i
vika, zemi si sama, nisto ne razbiram!!! Kao mal vikase, abe me utepa
majka mi od kjutek, pa kec matematika. E jebiga sinko, nekad i toa ne
pomaga.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo nedostatok na inspiracija za individua koja bi sakala
da ja prezentiram tuka pravam mala pauza.....mnogu be napishav do sega. No poentata na moevo postiranje e slednava: connected,ti blagodaram za ovoj prekrasen,....prekrasen post za SHARBAT GULA.Me ostavi bez zbor i ostanav dolgo gledajki ja fotografijata. Sum ja videla nekogash odamna sega se potsetiv...i posle ova ke pauziram ushte malku.... |
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mammo....ke ni falis so postovite......ama znam deka ke se vratis, nema otkazuvanje od ovaa tema
|
|
kuliraj
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nneeeeeeeee...ne odam nikade....
samo neznam za kogo da pishuvam... Utre igurno ke mi tekne...vetuvam |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,nema vekje ,se potrosija individuite,
a tuka samo kreaturi ima!
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve mene mi tekna.....JOHN CUSACK! Go ljubam tipov, gi imam site filmovi so nego izgledano i mnogu mi e interesen i simpaticen! Ne e nekoja tipicna Holivudska lepota, ama ima nesto posebno vo nego sto go pravi mnogu poubav od drugite....i plus, ima neverojaten talent za gluma.... |
|
kuliraj
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Individui ima...i sekogash ke ima nekoj da se spomene. I tebe ti predlagam da napishesh nekogash neshto, mozebi ke ne nauchish neshto shto dosega ne sme go znaele |
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ace Rusevski boksac
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мило ми е што ти се допадна само да не се изненадиш ако ми истекне да ставам некој тампон или маска за лице во темава(сакам малку да ги шминкам работите од време на време) ...и враќај се поскоро |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lesley Hornby
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pinochet_y_Videla
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Внеси реплика | страница <1 9293949596 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |