|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 118> |
Автор | |
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КРАТКО И ЈАСНО НЕ! |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi raboti ne se vrednuvaat, vazno e zadovolstvoto sto ke ti ja ispolni dusata, pa tuka bi ja vbroila i dobrinata.
neka sum budala , ama zadovolstvoto sto go imam koga nekomu so mojata dobrina sum napravila sreken, ednostavno ne se vrednuva. |
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas vredi da se bide dobar, da se pomogne na covek vo nevolja, da se pruzi moralna poddrska koga nekomu mu e potrebna, zasto samo covek moze da mu pomogne na covek........a dali toa ke se ceni i vrednuva od drugata strana, ne e nasa griza! I pokraj toa sto ziveeme vo vreme koga se e temno , depresivno i ne vraka nazad, sepak sto ni ostanuva drugo? ako i samite vo dusata staneme temni, ke nema veke nikakva nadez za podobra idnina za nikoj od nas!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kristin969-alal da ti e, kako si dobro vospitan, znaes ti imas srce, i ako prodolzis i natamu vaka da razmisluvas bog ke ti podari uste podobro, svaka ti cast!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ti dadam na tebe...ke treba da dadam i na drugitee
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nekogo treba da sovetuvam ke kazam DA-vredi
ama od licno iskustvo se trudam da se ubedam deka ne vredi. Mnogu neprijatni situacii imav poradi svojata dobrina Изменето од inessX - 29.Ноември.2007 во 13:39 |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Diki , da znaes deka e taka, momentalno se raboti na usovrsuvanjeto na srceto, tie sto se dobri ke dozvolat promenata da im se sluci i ke bidat spremni za novata energija. |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...PA NE ZNAM BAS KOLKU SI U PRAVO...DENES BITANGITE NAJUBAVO ZIVEAT..A SO SEKOJA BITANGA IDE I PRINCEZA m.z (bijelo dugme) |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...PA NE ZNAM BAS KOLKU SI U PRAVO...DENES BITANGITE NAJUBAVO ZIVEAT..A SO SEKOJA BITANGA IDE I PRINCEZA m.z (bijelo dugme) |
|
barmomk
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga togas, nekogas se sto si pravel vo zivotot ISkreno so ljubov, bidete sigurni deak ek vi se vrati. Na ovoj ili onoj nacin toa e vase, nema da vi izbega.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво е да се биде добар...ама добрите луѓе се најчесто искористувани.... па затоа не е убаво да се биде наивен...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TREBA I VREDI DA SE BIDE DOBAR...AKO NE ZA DRUGITE ...LICNO ZA SEBE... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VO ZIVOTOT "SE SE VRAKJA ,SE SE PLAKJA" PA SEGA VIDETE DALI KE BIDETE DOBRI ILI LOSI.NISTO NE MOZE DA VI GO ZAMENI TOA CUVSTVO, KOGA VASATA DOBRINA KE POMOGNE DA SVETNE MALO SONCE VO NECII OCI
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Lolita
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka se e vo red so toa, mnogu poucni stihovi, bravo AMA MESTOTO NE IM E TUKA TUKU NA VEROISPOVED!!
Zosto ne pisuvas tamu?! da ne si baniran na toj forum?
si gi ostavil muslimanine da si napravat duvlo tamu. pod hitno da si otisol tamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pls
|
|
Your sweetest nightmare
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |