IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Деца
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Деца

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 263>
Автор
Порака
vanesa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 15:38
Смртта на Тоше толку ме исплаши што  ме потсети на минливоста на животот.Секој ден си ја гушкам ќерката и сум многу среќна што ми е жива и здрава.Тоа е доволно.
Кон врв
renesansa Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 09.Октомври.2007
Поени: 72
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај renesansa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 14:12
decata se za da se sakaat , da im se pruza ljubov i vnimanie vo ogromni kolicini..
So vreme vlozenoto vi se vraka duplo!!!!!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 20:47
DECATA...NAJGOLEMOTO BOGATSTVO
DA SI DOCEKAME, DA IM SE IZNARADUVAME
I PREKU NIV,DA JA PROZIVEEME NASATA
VTORA MLADOST...
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 21:38
so decata non-stop treba da ima eden roditel.
ako toa ne mozete da mu go ovozmozite
podobro i da go nemate.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 14:35
tocno taka nemozes decata da gi stvoris i da gi ostavas da ti gi cuvaat babi dedovci tetki strini ili zeni za cuvanje deca?????
da za pomos koga sme na rabota no ne toa da bide stalno i redovno
togas decata se cuvstvuvaat osameno
barem jas taka mislam
jas licno 8 godini sedev doma i si gi cuvav decata nisto ne rabotev im bev posvetena samo na niv  i ne mi e krivo za toa.........sega se veke golemki i mozat da se grizat sami za sebe pa taka i jas si najdov rabota
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 13:43
ЈАС МНОГУ САКАМ ДА ИМАМ ДЕЦА...едвам чекам да си родам неколку
Veni Vidi Vici
Кон врв
Diki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Diki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 03:03
i jas mnogu sakam mali detenca, ali bidejki gi nemam, imam samo kucence Gold Red Rivier! i toa mi e kako detence, milicko e.
Кон врв
P.Natalija Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2007
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај P.Natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 21:39
                                                љубов
Pravete gi so ljubov! Cuvajte i odgleduvajte gi zaednicki so ljubov! Detskata solza ne dozvoluvajte da ja vidite ili osetite,uzivajte gi site migovi so niv spodeluvajte gi sekundite!!!
Zosto Vi go pisuvam ova?
Imav 2 zlatni decinja za zal sega 1-sinceto 6 godisno,imav kerkicka no letovo od zdravo-pravo kaci temperatura ja odnesovme vo bolnica i za 1 nok pocina so dijagnoza:mengococa-sepsa,kerko pocivaj vo mir!
So soprugot se razveduvame , no jas bogatata so ubavite pominati migovi, a toj e siromav-trcase i bese optereten so parite,a vsusnost imavme pari za pristoen zivot.лакомост
Uzivajte go sekoj sloboden mig i spodeluvajte si gi momentite site zaedno vo semejstvoto!
Pozdrav do site suge sto se sakaat!
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај P.Natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 21:47
        Sakam da se izvinam ako ve voznemiriv ,no toa realniot zivot !
        I pokraj se morame da sme cvrsi i jaki za ponatamu,a gore napisanoto e da se izvlece pouka.
              So najdobra namera kon site VAS!!!
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 21:49
  nevozmozno e da se najdat zborovi da se utesi edna majka!!!
 neka pociva vo mir tvoeto angelce ,a na tebe ti posakuvam hrabrost!
 pozdrav големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 23:07
P.Natalija bas mi e zal za kerkickata. Primi socuvstvo. No sepak, ne treba sega da ocajuvas iako znam deka ti e tesko. Imas uste edno dete, since, za koe treba da prodolzis da zivees. Bas mi e zal sto se razveduvate, no ponekogas razvodot e najdobroto nesto sto nekomu moze da mu se sluci. Podobro razvod, otkolku cel zivot pominat vo traumi.
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 09:42
Мое сочувство P.Natalija. Нема објаснување зошто Господ ги зима толку млади и невини...но, ти мораш да продолжиш....

Се надевам дека со сопругот нема да се разделите, туку ќе сфатите дека меѓу вас има љубов и дека со таа љубов ќе на надминете големата болка и заедно ќе му се посветите на своето синче...
Veni Vidi Vici
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 12:27
moe socustvo..........znam...... nema zborovi koi mozat da ja namalat tvojata taga...........bidete zivi i zdravi vie......
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај P.Natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2007 во 23:26

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

VE SAKAM SITE!!!!!
 VO BUNILO SUM DENOVIVE SO BOLNICITE-BAKTERIITE STO GI OPISUVAAT NA TELEVIZIJA(STAFILOKOKA) !?

-SETO TOA STO MENE MI GO OBRAZLOZIJA KAKO DIJAGNOZA NA KERKATA E ISTOTO OD TELEVIZIITE - NO BESE: MENINGOCOCA-SEPSA!

VI GO PISUVAM VAM NEMAM SILI I NE SAKAM DA SE NAVRAKAM NA BOLKATA, NO SAKAM DA VI KAZAM DEKA MOJA PRETPOSTAVKA ZA SEGA STO SE SLUCUVA VO BOLNICIVE IMA VEROJATNOST DA E ISTATA BAKTERIJA!POSLEDICITE AKO SE OSTANE ZIV SE KRAJNA RETARDIRANOST-PROVERETEI I PAUZIRAJTE SO ODENJE TAMU,AKO MOZETE
 JAS SUM OK! KERKATA ME VIKASE"KRALICA"-TOA I GO PRAVAM VO RESAVANJETO NA CELATA SITUACIJA.
POZDRAV DO SITE VAS!!!!   размислување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 263>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.