![]() |
|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 25> |
Автор | |
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не ми изгледаше на шега, ама ајде нека биде како што велиш.
|
|
![]() |
|
Јабанџиче ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Повеке сум бил со посесивни отколку љубоморни девојки,а тоа е полошо чинам,или поконкретно-поболно!
|
|
One life,one love!
M A C E D O N I A |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Bolnata ljubomora ja unistuva ljubovta, a malku ,sosem malku ljubomora ne e na odmet
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
lubomorata e bolest.
|
|
![]() |
|
nate77 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Prekomerna ljubomora mislam deka e bolest... Ama maaalce ljubomora mislam deka e dokaz deka te saka!
![]() Jas lično sum ljubomorna, nemožat da mi bide svejedno koga go sakam
|
|
sakam skopsko
|
|
![]() |
|
nate77 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
E toa e previše, toa veke e posesivnost
![]() |
|
sakam skopsko
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
![]() Ako sum ravnodušna togaš ne go sakam tolku mnogu...!
|
|
sakam skopsko
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Ljubomora vo odredena doza e duri i korisna
mu davas na znanje na partnerot deka ti znaci no koga ke gi pomine granicite se sporeduva so bolest togas e gadno |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Ljubomorata e bolest. Jas ako ja sakam i taa ako me saka tuka nema mesto za ljubomora ama ako sakam da ja koristam ili prisvojam ili da ne i ja pruzam slobodata sto na sekogo mu pripagja, toa veke e problem. Tamo kade sto ima ljubov tamo ljubomora ne postoi, i obratno kade ima ljubomora tamo ljubov nema. Ako partnerkata mi otide i se zabavuva so nekoj drug a pritoa e srekna zasto jas na toa da sum ljubomoren, zasto da ne se raduvam i jas. Zasto da imam protiv ako nekoj e sreken.
|
|
![]() |
|
ahinora ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Когато партньорът ти / настоящ или постоянен/ не предизвиква с поведението си чувства, които унищожават твоите спрямо него, тогава няма ревност. Но в случай,че с постъпките си същият този обект на твоите чувства показва безотговорност или липса на благоприличие, това вече дори не е ревност спрямо него, а просто чувство за накърненост на най- ценното,което може да даде един човек на друг, а именно любовта. Любовта не би позволила да бъде накърнена. Но само ако я има.
|
|
![]() |
|
VendettaB ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Cayman Islands Статус: Офлајн Поени: 16 |
И така е ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
jas ne sum ljubomorna!no,ako e sreken so druga togas ke go ostavam i neka bide sreken samo taka i jas ke bidam srekna!
no, nema vrakanje!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
УМЕРЕНА ЉУБОМОРА= ДОКАЗ ДЕКА МЕ САКА
ПРЕТЕРАНА ЉУБОМОРА= НЕДОВЕРБА И БОЛЕСТ |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |