|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 678910 475> |
Автор | ||
MaRy
Сениор Регистриран: 16.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
War of The Worlds....dobri efekti no nisto poveke.
|
||
Ask not who i am, for i am everything you hate, everything you love, everything you wish you were, and the most dispised thought that comes to mind, simply put i am life.Who are you?
|
||
oktopod
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 323 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
7 sekundi
|
||
osumkrak
|
||
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu los kraj |
||
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vojna na svetovi
|
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vojna na svetovite(mozele i malce podobro da go napravat, ocekuvav neso bolji od stiven spilberg, ama ocena od 1-10 mislam 8.5)
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
THE ISLAND dobar e.Fantastika i pomalku neralna akcija. THE SKELETON KEY horror ama nisto posebno. THE WEDDING CRASHERS dobro filmce. |
||
grimer
Сениор Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
--PILA-- go preporacvam |
||
se e relativno
|
||
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VOJNA NA SVETOVITE SO TOM KRUS.
|
||
sm
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene ne mi se dopadna Vojna na svetovite zosto bese ista prikazna kako vo eden star film(moze pred edno 40 godini) za zal ne go znam imeto na filmot.Ama istoto se sluciva vonzemaljci ja napagaat zemjata, ubivaat sekogo naokolu i na kraj umairaat. |
||
MaRy
Сениор Регистриран: 16.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da....sto znam nekako ne mi se dopadna mnogu.Cruise vo posledno vreme gi promasuva filmovive. |
||
Ask not who i am, for i am everything you hate, everything you love, everything you wish you were, and the most dispised thought that comes to mind, simply put i am life.Who are you?
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
last samurai........ |
||
MaRy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da toa bese poloso i od War of The Worlds |
||
|
||
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Trapped" so Charlize Theron, Courtny Love....
|
||
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
||
Dark Angel
Сениор Регистриран: 15.Август.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тhe Island
Много добър филм |
||
Не всички мъже са досадни, някои са мъртви...
Любовта е една и съща.Само мъжете се сменят. |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |