![]() |
|
Очајни домаќинки |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Од сите домаќински што ги знам во реалноста, ниедна не изгледа секси како нив
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Gi obozuvam domakinkite
tie se se samo ne ocajni |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Ама, веќе не ги даваат на ТВ....Зошто?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
na majka mi ic ne i se sviga mene mi e bas super serijava
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
5-тата сезона на „Очајни домаќимки“ следува на А1 од 17.02 најверојатно.
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
најверојатно или сигурно? ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
кога иде наредна сезона?!?..вчера заврши петтата мислам
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
не беше петтата, мислам дека е четвртата... еве маестрово вели дека од 17.02 почнува петтата....
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
prvata sezona beshe kolku tolku ok, sea e za nikade, previshe amerikansko i ligavo i EPTEN nerealno.
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
помина 17,..а не дадоа ништо,..зар никој не знае кога иде наредна сезона?!?
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Mn mn gi sakam interesni se
![]() |
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
И мене ми се интересни... синоќа ги гледав...
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Најнова сезона не знам која е по ред иде во Септември али не знам на кој датум, ќе дадат на реклами сигурно
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |