![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 50> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PA I KOJ PRAVI OD NEA ...UMETNIK!!!SE RAZBIRA NASETO ..CECE..ZA STO E...!!! ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
MISLAM DEKA SEKOGAS KE SI OSTANE NEIZDELKANA SELJANKA MAAAALKU SAMO MAAAALKU SI GO SMENIV MISLENJETO ZA NEA KOGA DOJDE NA POGREBOT NA TOSE, AMA MALKU, NE MNOGU!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
kolku ostri iskazi...e arna si e zenskata...sto i fali...
mnogumina ne ja sakaat,a sepak ja gledaat,slusaat,i komentiraat za nea... |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Како на пример ти и само ти.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ама баш ништо. А и воопшто незнам зошто темата е баш за Цеца.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Ne mislam nisto bas kako i predhodniot
clen. |
|
![]() |
|
ubavka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
mene iskreno ne mi se dopagase mnogu ceca no otkako dojde na pogrebot na tosei ni poikAza kolku navistina go sakala i pocituvala od togas ja sakam premnogu a sekako i nejzinite pesni.
SEKOJA CEST CECA!!!! ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Dali CECA misli na mene?....hmmm
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
kako ne,...stalno na tebe i e pametot!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Ljubisa84 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Ne ja postuem, mada od vreme na vreme mi ide da vikam to Ceco!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ама баш ништо.
|
|
|
|
![]() |
|
vesna00 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Povzen i e izgledot pred se
|
|
![]() |
|
Да коментирам и мислам било што за Цеца е исто како да се сеќавам на покојната мајка на мојата сопруга. Па зар сне гледате дека е антиквитет?
|
|
|
|
![]() |
|
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
neka mu ja misli taa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |