![]() |
|
ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 32> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ne si bre
samo zaljuben ![]() . |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
ШО БЕ НЕ СУМ...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
|
do koga ke cekas
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
do zadutre
veruvaj vo zadutre |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Za kakva ljubov e vredno se da se stori, za nevozvratena? ![]() |
||
![]() |
||
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
|
za ljubovta ne se zboruva tuku se cuvstvuva.
treba toa da go znaete.
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
KOLKU E UBAVA MESECINATA...... VO SLUCAJOV TREBA SAMO DA SE GLEDA... Изменето од ekaterina - 26.Ноември.2007 во 19:07 |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
|
ОДДАМНА ГО ЧЕКАВ ОВА ЗА ДА КАЖАМ.... ...MESECINA KO DUKAT ZUT....
..TI DOVOLjNO MLADA...
...JA DOVOLNO LUD....!!!
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Ke se otkazam od vecnosta da te dopram
zosto znam deka ti me ispolnuvas nekako ti si najblisku do rajot do koj nekogas sum bila i ne sakam da odam doma sega. Mozam da go vkusam samo ova cuvstvo Mozam da go vdisuvam samo tvojot zivot Porano ili podocna se zavrsuva No ne sakam da mi nedostasuvas vecerva. I ne sakam svetot da me vidi Zosto znam deka nema da razberat Koga se e sozdadeno za da se skrsi Samo sakam da znaes koja sum. Goo Goo Dolls - Iris |
||
![]() |
||
ahinora ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
|
" Любовта е силна като смъртта."
Спиноза Тоест необратима и невъзвратима като нея. |
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Значи, ова Бугариве ништо не ги разбирам!!! Абе, што јазик зборувате, зити се?!?!?
Дај пиши на македонски!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
|
kako ne?
![]() |
||
![]() |
||
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
|
kako ne, u sekoe vreme.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |