|
Контрацепција |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA. |
|
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
|
|
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo pretpazlivo.
|
|
|
|
TENIJA-MX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e samo ajde da se ljubime, tuku i kako.
|
|
|
|
TENIJA-MX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znachi sepak so pamet.
|
|
|
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kontracepcija da no jas imam zapoznaeno nekolku zeni sto so kontracepcija mislam na piluli -apcinja dobile zaboluvanje na matka i sea patat od toa isto taka imam slucaj so spiralite sto gi stavaat deka posle stavanjeto imaat mnogu glavobolki i mesecniot ciklus im e 100% smenet taka da neznam koja bas kontacepcija bi bila naj ubava da se koristi
|
|
... only God can judge me ....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo virtuelen seks e bezbeden
Изменето од zbunet - 28.Септември.2007 во 19:51 |
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem se zadovoluvas so toa breeeeee alal da ti e
|
|
... only God can judge me ....
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do zenskiot rod na forumov: grizete se za svoeto zdravje , toa e vasa odgovornost, a ne na mazite koi vi se seksualni partneri....i neka ne ve lazat izjavite " ama mene ne mi e ubavo taka, so kondom..." tvoj problem, batka, nauci se da uzivas i so kondom!
samo siguren seks e dobar seks!!!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кристин969, со поголем дел од постот сум согласна - ако на некој не му е убаво со кондом, негов проблем.
Ама
Одговорноста е заедничка - ниту само на едниот, ниту на другиот партнер. |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ БИДИ СЛОН, КОРИСТИ КОНДОМ!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seke bide vo red samo ako so um se raboti. Morav ova kako dopolnuvanje na pogorniot komentar od 15.10.2007 god.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
nancy
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја пијам dianne 35 веќе втора сезона, четврти месец и немам мука, супер ми е
башка скроз ги балансираат хормоните (ако се конзумираат правилните пилули за вас, кои ќе ви ги одреди гинеколог според вашиот хормонален статус), многу помагаат кај полицистични јајници, акни, длакавост и сл. па би ги препорачала на сите девојки нормално ако не се работи за секс со стален партнер само кондом му е мајката.. |
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas piev cilest, odlicni kontraceptivi, mi pomognaa za policisticni jajnici.
sekako i zastitata e zagarantirana (so siguren partner-?) |
|
people are strange
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА, а што со падот на наталитетот?????????????? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |