IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 124125126127128 214>
Автор
Порака
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 00:46
ne ti tereba dvoboj i toa e stara rbota ti rekov preska ne sme 17 vek
diplomatija brat toa gi privlekuva denesnite devojki
a ako sakas na dvoboj da odis so nekoj idi vo dolno dupeni ili pustaj i se nekoja od nekoe pleme tamu vazat starite principi
speed
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 00:47
Силогизам
1. Женската на Евангелос е љубоморна
2. Евангелос ја спомнува Елени,а не женска му.
3. Елени е љубоморната женска на Евангелос. 
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 00:49
голема%20насмевкаголема%20насмевкаBravoголема%20насмевкаAma po vtor pat...mene ke me prasha nekoj neshto u vrska so ova ili ne sum bitna jas?голема%20насмевка
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 00:53
газење%20од%20смеење добар силогизам палестинец нема што

speed, имаш право 17ти е вош век, ајде да се вратиме во каубојско време...
кога ќе ја подигнам веѓата пукај! Кој ќе преживее ја добива Eleni љубов
Спремен?!:pishtoldz
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 00:56
Се убија двајцата, Елени ги заебавме. ајде ќе одиме во Елдорадо оти ваму Леб нема, а злато таму има.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 00:57
Jas pochnav da se osekam ignorirano...голема%20насмевка

Изменето од Eleni - 27.Ноември.2007 во 02:56
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 00:58

Eleni, ти си најбитната тука, но сепак огради се од прашувањата, јас и speed ќе го решиме ова.

BTW ова е за тебе :smir:
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 01:00
Ај овој останал жив, убиј го со Винчестерката. Браво Елени, добро ја изглуми улогата на љубоморна женска.
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 01:02
Originally posted by Eleni Eleni напиша:

голема%20насмевкаголема%20насмевкаBravoголема%20насмевкаAma po vtor pat...mene ke me prasha nekoj neshto u vrska so ova ili ne sum bitna jas?голема%20насмевка

pa ostaj go kauboecov
ne ja svaka demokratijata i diplomatijata se vraka vo damnesni vreminja ja znam so saka edna devojka so studirala administracija i zivee vo v.b kade so e pojavata na demokratskoto opstestbvo
P.S AJDE ELENI NEKA KAZE VO KOE VREME DA SE PRESMETAME DA LI KAUBOJSKO DALI VO 17 VEK DALI  DIPLOMATIJA
EVE JA GI POCITUVAM I PRAVATA NA ZENITE A NE SAMO UDRI BRATE
GLEAS ELENI PRV TI DAVAM ZBOR
PA?????
speed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 01:05
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Ај овој останал жив.

speed пукаше прв, ама љубовта кон елени ми послужи како панцир и го зезнав смеење
ахх Eleni :cheeky2:

Кон врв
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 01:06
sto i da e se resava so diplomatija
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 01:07
Спеед го зезна, ама Елени не.
Заклучок- Елени не е љубоморна женска.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 01:07

голема%20насмевкаFala za cveketoтрепкањеAli ja bi ipak prvo sliki da vidam pa posle ke kazamголема%20насмевкаголема%20насмевкаmnogu sum povrshna beголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 01:09

speed, па ти си жив?!!! изненадување

Не е фер! Кој ми ги заменил к*ршумите со ќорци? лутина
Хм, ќе видиш ти следниот пат! каубој 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 124125126127128 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.