|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 9192939495 217> |
Автор | |
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja vrakam, ja vrakam, ja vrakam
ni mene ne mi bese jasno zosto ja trgnav, a ne mi bese jasno ni sto na Anakin ne mu bese jasno ....
ama eve ja Janis
|
|
kuliraj
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..kako mene ne mi tekna za nea-stvarno ne mi e jasno...
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
John D Rockefeller svoevremeno parche pravel.
Denesnata kultura i obrazoven sistem ne bi bile isti bez Rokfeller fondacijata. Изменето од sensei - 27.Ноември.2007 во 00:52 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve vi eden kup individui
|
|
kuliraj
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e vaka
ne mi e jasno da se stavi slika da ne se napise niso pa koga kje prasam janis? odgovor e daaaaaa a so? pa ne mi e jasno ako e za sliki bez text da ja turame sliki a drugite ispod nas da pogagjat da ja smenime temava so vikas kalino? Изменето од anakin - 27.Ноември.2007 во 01:45 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e se razbravme
od se sto mozev da napisam, nisto ne napisav. ok, moja greska. eve mamma me popravi, t.e.kaza nesto za Janis.
koga ke mi tekne nesto interesno ke ja dopolnam.
menuvanje na temava nikako
gotovo...site srekni i zadovolni
|
|
kuliraj
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kade znaes deka se site zadovolni a uste otzgora i srekjni?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sto ne cini sega pak?
|
|
kuliraj
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e v red cool
nego mi bese sumnivo deka toa se go znaes za srekjnite i zadovolnite da ne si kasandra slucajno???? ili citirase krajot na nekoja bajka ako prodolzam kje mi sledi BAN pa kje pisam samo leka nokj |
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ban...? lele, ko da ne me naucivte do sega
kako i da e-dobra nok
|
|
kuliraj
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sega i dobro utro....na site individui.....
Ban na temava-zabraneto,i toa strogo!!! Da si znaesh KaLiNa... Vtoro...ili prvo,whatever...temava i zatoa e unikatna Slikichki moze da se "zalepat"no finta e da se kaze zoshto toj ili toa shto e na slikata e tuka...(znam deka znae Kalina). Inaku,bi bila -kako i site drugi po forumov.. |
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро и од мене
до сега немам банирано ни еден член, па вие стварно мислите дека би банирала некој од оваа тема што толку ја сакам?
ако сте за кафе муабет, може да се префрлиме во соодветната тема
|
|
kuliraj
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj saka-neka si odi vo druga tema..
jas od tuka...ne mrdam.... |
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mala veruvav deka postoi. i si pisuvav pisma do nego so novogodisni zelbi so netrpenie gi ocekuvav paketcinjata i neizmerno im se raduvav...ama posle prestanav da veruvam....a i "on" prestana da mi gi ispolnuva zelbite.....steta
|
|
kuliraj
|
|
Внеси реплика | страница <1 9192939495 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |