|
Кафе муабет за гледан филм |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Ноември.2007 во 17:30 |
Ете, баш синоќа по којзнае кој пат повторно го гледав Контакт, и ми е еден од омилените.
Го има некој гледано од вас што сака да си збориме за него? Изменето од connected - 25.Ноември.2007 во 17:31 |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super e temava i bi sakala da ja ostavam tuka dokolku nekoj drug ne smeta deka e za vo podforum FILM
a inaku toj film sto go spomna so koi glumci e? verojatno go nemam gledano iako mozno e da imam slusnato za nego |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
филмчето е со Џоди Фостер и Метју Меконахи, спаѓа во жанровите на трилер и SCI-fi. Alekta, можеби и треба да се премести во ФИЛМ, но некако сакав од уметнички и критички пристап да пишуваме за филмовите. Кога многу му ја мислам и се двоумам секогаш ја грешам |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој го има гледано, радо би реплицирала и тоа со големо задоволство, без разлика во кој подфорум ќе биде темава
поздрав |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas go imam gledano pred 5-6 god mislam prv pat i epten mi ostavi silen vpechatok togash, a pred izvesno vreme go gledav povtorno ama ne go dogledav krajot, koj e najinteresniot del od filmot spored mene, a inaku Djodi Foster ne mi e bash omilenna glumica iako ima izvonredni ostvaruvanja, a Metju Mekornahi mi e bash onaka cool.
PS Pred nekoj den vidov reklama za nekoj film bash so istata tematika.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum go gledala Kontakt, ama eve ke prasam za Senki, Prevrteno, Boli li.....kakov vpecatok vi imaat ostaveno?
Temava mozebi e za vo film, ama jas bi ja ostavila tuka
|
|
kuliraj
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakam kafe bez shekjer
( toa da sum vo korelacija so temava) |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја со 3 лажици (големи) шеќер.
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, да, баш крајните 15-20 мин. ми се и мене најинтересни од целиот филм, особено визуалните елементи и специјални ефекти. Скромно, но квалитетно А она што најмногу ми се допадна во целиот филм е самата порака која филмот ја носи, а тоа е ДА СЕ ВЕРУВА |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немаме кафе кувар, тука секој си носи кафе од дома не кажа ништо за некое филмче |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баш ми е криво што уште неможам да го гледам Сенки |
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denovive zboruvav so mnogu luge tokmu za Senki....i se iznaslusav sekakvi mislenja...ama jas uste si stojam na moeto-deka bese ODLICEN film
a sto se odnesuva do pienjeto kafe i pravenjeto muabeti nadvor od temava, mislam deka i jas i Alekta bi vi dozvolile prostor
(ne doaga sekoj na Umetnost i kultura, a tie sto doagaat imam doverba vo niv )
|
|
kuliraj
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сакам да зборувам за него, бидејќи и мене ми е исто омилен филм
Баш ми е криво што не го изгледав пак сега кога го даваа на ТВ.
Првиот пат го гледав во кино, мислам дека беше Центар/Милениум и ми беше вистинско доживување...
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
првиот пат кога го гледав, неможев да отидам во вц само да не испуштам дел од филмот...ќе се помочав уште малку
кога ќе ми текне пак на Џоди Фостер кога се наоѓа во капсулата и како го доживува сето тоа што го гледа.............мислам стварно е за аплауз, типката си е супер глумица! тој ми е најомилен дел од цел филм |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |