|
Форумџии опседнати со секс |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 31> |
Автор | |||
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne begame nie voopsto od temata samo treba da priznaes deka si opsednat i toa do daska VO SEX i ke prodolzime so temata,so se sekiras? |
|||
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa ocigledno si naprednal ili si ripnal godini |
|||
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa gref e ako mislis na seks
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja sea za sea samo lajam, ama koga ke pocnam da grizaam, sve so sljivki ke gi storam toa forumdzikite i toa se po gazovite, pa ke vidat oni
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Woow не сум знаел дека казанова дошол на форумов Не можеш ни под разно да гарантираш кој каков и што е во реалноста овде, има членови на форумов на кои што можеш само да им позавидиш за нивниот живот, а има членови кои и не можат баш многу да се пофалат со успех во нивниот живот. Но тоа не ти дава за право да излезеш тука и да ги навредуваш членовите како тие штом биле тука на форум, ондак се затуцани во реалноста. Јас мислам дека ти си лечиш така комплекси себеси, надевајќи се дека конечно барем на интернет си нашол луѓе кои се исто као тебе повлечени Прво разгледај и прочитај, па после процени И за крај, никој не те тера да веруваш во никаква багра, ако имаш нешто да пишеш пиши, а ако не, молба и апел до тебе да престанеш со навредите, кои скоро во 80% од твоите постови ги прочитав... Изменето од Ghost - 04.Јуни.2007 во 11:41 |
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako da ne bidam opsednat koga ne davaat, baram, prasuvam i na krajot ke si platam
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A be gi prasav preku LP site forumdziki, niedna ne dava. - Kaj sega najde, spremam ispit ; Imam dobieno ; Mazena sum ; Zaljubena sum. Aman bre ima li nekoja bez mani ?
|
|||
B2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ima
samo neznaes kaj da pobaras mislam na forumdzika |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па ти па на форум најде да бараш партнерка |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I toa za vezden
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja vidov samo delfini
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВНИМАНИЕ:АКО СТЕ ПОСТАРИ ОД 18г...И СТЕ ФОРУМЏИЈА КОЈ Е ОПСЕДНАТ СО SEX...СТАВЕТЕ ПОТПИС...ТУКА!!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |