|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 717> |
Автор | |
f_frosina
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo i od mene na site rezonatori
|
|
f_frosina
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo frosino mome ... ti posakuvam prijatna vecher ... eve kako izgledaat onie koi se javuvaat vo rezonanca ... ke treba izdrzlivi tastaturi .... Изменето од marco_antony - 25.Ноември.2007 во 18:27 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO VO ZIVO..OVDE NE ZNAM ..ILI PAK IMAM ZABRANA ZA DA STAVAM..,,IDIVIDI-FOTO"...ZA TOA TUKA NI E MARCO...!!!AJDE...STO PIE DRUSTVO...!!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
f_frosina
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum za juice ako moze, a i kafe bi mozela, ako smeam Denes alkohol ne bi . Utre sme na rabota
|
|
f_frosina
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo prijatele ... cestitam za 1000 postovi ... ti posakuvam da stignes do 100.000 postovi ... da go prepolnis idividi ... inaku sigurno mozes da krevas sliki ... ke vi napisam kako toa mozete da go napravite .... ajde pocnuvame sokovi ... ova zagor-te-nej ne casti ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE..ZA NAS..DA ZIVEEME...!!MORE UBAVI CASI..MASALA..MASALA...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zar mislite mene da me stavite bez nisto jas ke zemam ubavo
i ke spremam za site sto se za na zdravje.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala Josefina ... mmm ... ubavo kafe pravis ... vecerva ke bidam povremeno ... bidejki imam nekoi obvrski ... ama ke se javuvam ... kako ke mozam ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ve gledam...vakvi...leleee..raspeani,
pa kafe se pie...da vi se pridruzam na kratko??? I da vi ispratam za uste podobro raspolozenie eden topol morski veter???? Sega...vo momentot?????? |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo mamma .... drago mi e sto te citam ... ama vecerva se odlozuva zurkata ... obvrski ... prati topol morski vetar ... DELUVAME ODMA !!! ... utre bi sakal da imame soncev den vo bitola ... se citameeeeeeeeeeeeee.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes...18-celziusovi...kafe..tuka levo-ne se gleda kafeterijata... ne mislish nishto-samo ...uzivash...i... da,..rezonirash... Изменето од mamma - 25.Ноември.2007 во 22:25 |
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imajte prekrasna nedelna vecer!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kako da propustiv nesto. ili taka mi se cini?
kako e ovaa vecer?
|
|
Внеси реплика | страница <1 5253545556 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |