|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SPANSKI OCHI G D7 G C Cm G D7 G |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decki navistina ste super kako ni bese
bez vas samo nie znaevme.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LA PALOMA 2 x ( G D7 ) n x ( G A7 D ) |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DJIPSI SONG ¶ SUTKA I TOPAANA IMAAT EDNA MANA STO NE SE VO INDIJA ZA DA VIDI KRISNA STO E ZIVOT NA VESELA DOLINA JAS SUM SETAL JAS SUM BIL NA ZAPAD DURI DO GERMANIJA ZA DA NAJDAM PARCE LEB ZA MENE I ZA MOJATA FAMILIJA REFREN: EJ DA IMAM, KO STO NEMAM PA DA KUPAM BEL KONJ I DA JAVAM DENJE NOKE 2X I NA JAVE I NA JAVE I NA SON ¶¶ SEKOJ OD NAS IMA SVOJA ZVEZDA STO GO PRATI DUR E ZIV KOGA SVETI JAKO COVEK IMA SREKA KOGA GASNE SUDBINA REFREN: |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..IMA USTE OD TOA VINOTO....?????
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze i klavir da doneseme na idividitototo... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c f g
Para bailar la bamba Para bailar la bamba Se necesita una poca de gracia Una poca de gracia pa mi pa ti Y arriba y arriba Ay arriba y arriba Por ti sere, por ti sere, por ti sere Yo no soy marinero Yo no soy marinero, soy capitan Soy capitan, soy capitan Bamba, bamba Bamba, bamba Bamba, bamba Bamba Para bailar la bamba Para bailar la bamba Se necesita una poca de gracia Una poca de gracia pa mi pa ti Ay y arriba y arriba Para bailar la bamba Para bailar la bamba Se necesita una poca de gracia Una poca de gracia pa mi pa ti Y arriba y arriba Ay arriba y arriba Por ti sere, por ti sere, por ti sere Bamba, bamba Bamba, bamba Bamba, bamba Bamba, bamba |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bamba, bamba Bamba, bamba Bamba, bamba Bamba Bamba, bamba Bamba, bamba Bamba, bamba Bamba Bamba, bamba Bamba, bamba Bamba, bamba Bamba ETE STO BILA REZONANCATA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA EHEEEE...PA SEGA POCNAVME....AMA MUZIKATA NI SE POGODI..... |
|
people are strange
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...MOZE..!!!....MA NE MI TREBA CASA....!!!!.AJDE ZIVELI....(ZBOGOM PAMETI...)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELE...KOLKU MI E MERAK DEKA SO VAS GO REZONANTIRAV 400-OT POST.....VE SAKAM SITE.....
|
|
people are strange
|
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |