|
Што мислите која е целта на нашето постоење? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Автор | |
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па се котат како глувци, без никаков проблем им успева тоа!!!! нема правда |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milo
vetrovite znaat vetrovite nosat vetrovite pomagat Изменето од anakin - 24.Ноември.2007 во 11:02 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не сум јас растение да ми треба ветер |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis???
pogledni sirum zatvoreni oci pa kazi Изменето од anakin - 24.Ноември.2007 во 11:58 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatvori gi ocite, pocustvuvaj vetrovi koi......no,ne dozvoluvaj da da te ponesat vo pravec na nezadovolstvo......vo pravec sosema sprotiven na onoj koj se dvizite.......
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto e sozdadeno za ziveenje,i kako civilizacija
e delo na covekot...toa znaci pobeda na svetlinata,nad temninata,na naukata nad neznaenjeto...i iako covekot nee centar na vselenata,toj si ima svoja vrednost i zivotna smisla... |
|
SEEMAN
Нов член Регистриран: 23.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored mene smislata na postoenjeto e tokmu prisustvoto na ovaa prasanje za koe se komentira vo temata - sustinata na postoenjeto e da se bara smislata sto e identicna so bozestvenoto javlenie vo sekoj prag i agol od covestvoto i coveckata sudbina... Dvoumicata e dali ke trgneme po pravilnoto, ili ke go izbereme posakuvanoto za da se otkrieme i doznaeme deka ne ziveeme, nitu pak umirame zaludno - bidejki NE SEKOGAS PRAVILNOTO E POSAKUVANO, NITU PAK POSAKUVANOTO PRAVILNO...
ZATOA, DA BIDEME PRAVILNI I POSAKUVANI OD ONA STO SE NAREKUVA USOVRSUVANJE I SPASENIE KOE, NA KRAJ KRAISTA, E KONECNATA I KRAJNA SMISLA OD NASIOT DOLG TRNLIV PAT NARECEN ZIVOT! |
|
If you see the SEEMAN, than you have seen the truth in her eyes
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
смислата на постењето е нашето усовршување во когнитивна, морална и духовна смисла. за жал, човештвото денес мисли дека смислата е во физичкото и во најдобар случај когнитивното совршенство, но запоставувајќи ја моралноста и духовноста, дојде до ова дереџе каде што е денес.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ADZO TI SI FATNAZER
ZAPRAVO BESE I KJE OSTANES |
|
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celta na naseto postoenje jas ja gledam samo vo edno: da naucime da sluzime edni na drugi i da se pomagame, preku toa sto ke se stavime vo sluzba na drugite lugje, nie mu sluzime na Boga. I nezavisno dali sme svesni zatoa ili ne, site nie sme vo Negova sluzba, koj svesno, koj nesvesno......
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da go izodime patot do kraj, pa i koga e mnogu mnogu tesko.. What can't kill you only makes you stronger ..
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka samo prirodata go sozdava nasheto postoenje pred premnogu iljadnici god. od majmunite i od ednash se stanuva dete,vozrasen i postar 4ovek
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |