![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 287288289290291 525> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
And I wanna be there when you're...
Coming down And I wanna be there when you hit the ground So don't go away say what you say But say that you'll stay Forever and a day...in the time of my life Cos I need more time yes I need more time Just to make things right |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Kaži da li te pitaju za put prema nebu
cijena je sigurno visoka kaži da li te pitaju sa bijesom u sebi ne želeći ništa ne htijući mnogo osim života osim života |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Loše prikrivena želja daleki cilj dolazim ti kao fantom slobode a kad zaželiš da se vratiš vidio sam bijes tvrdih momaka |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
....
Veži me za sebe usnama Veži na milijun godina Veži me, i tako nemam gdje U tvom srcu ja sam zarobljen Veži me za sebe rukama Veži na milijun godina Nek sam cijelom svijetu zabranjen Ja sam ti u srcu zarobljen ..... |
|
![]() |
|
usne usne boje vina
ostace ti bez karmina... oci ostace bez suza bez dugmeta bjela bluza uvejnuces ko mimoza otrovna je moja loza.. |
|
![]() |
|
a zivot ode i jos sam ovde
a ti vidis li me boze digni me pao sam sto imam dao sam drugi su moju popili srecu kani boze mene dzednog pogledaj i mene jednom... |
|
![]() |
|
samo jednom u zivotu volela sam ja
ali ta mi ljubav nije bila sudena i od toga dana kao da sam prokleta uzele mi dusu noci, ostaricu u samoci... daleko od tvoga pogleda... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
NE ...NISAM TI... REKAO SVE...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
forester 0111 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
ne voli Januar ni bele zimske vragove U svakom snegu vidim iste tragove tragove malix stopa broj ...... trideset ... i ... ko zna kako polako odlaze Tu tabakeru zauvek mi ostavi tu tabakeru mali zalog ljubavi Ne lomite mi bagreme pod njima sam je ljubio pa zar moram da vam ponovim okanite se njix jer sve ku da vas pokomim Na dan kad sam raden tu je posagen orax] BALASEVIC Dajes da te vole glumci reziseri , novinari ljudi neznani i znani Ubedix se najzad to je prava zena Zajedno smo stedeli za stan CORBA moze li nekoj da gi zameni Изменето од forester - 25.Ноември.2007 во 15:08 |
|
ANASTASOSKI
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...A MENI NOCAS PASU STVARI LAGANE....
|
|
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
spavaj mi spavaj moj golube.......... |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
"........Opasno sum vljuben vo tebe, ne svakas lid sum bez tebe........"
|
|
![]() |
|
..OCI BOJE TUGE ..SAD MI TREBAJU.......
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 287288289290291 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |