![]() |
|
Russian Vacuum Bomb каде се планира!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sto se zanesuvate be,i slepec moze da vidi koj ima stvarno vlijanie!
|
|
![]() |
|
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Чедо божје, господ бог ќе биде стално со тебе. Го имаш и мојот благослов. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaha
ok zaso mene mi imase citirano kako i da e ne se lutam ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Грешиш ,,чедо божје,,. Побарај покајание пред мугрите на денешниот свет ден. Од мене простено тие од бога незнам. Нека те благослови и чува. |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
da da ok e toa
ama ova: Море забеган, Путин му порачува на Буш: ,, Ајде дојди или почни ако ти држи,,. И тебе не ти држи само некој ти суфлира. Ајде симнисе од даските кои повеќе живот не значат. ee toa vo boldot e za mene 100% ahahha |
|
![]() |
|
море забеган, Јас не ти викам тебе. Путин му вика на Буш: ,, Ајде дојди или почни ако ти држи,,. Путин на Буш, а не Јас на тебе јасно ти е сега Нели???????!!!!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
more nekoj niso ne mi kazuva, pa neli i ti vikas be
, Ајде дојди или почни ако ти држи,,. so znaci toa? a jas so imam napisano? ![]() Изменето од kojotovik - 24.Ноември.2007 во 23:34 |
|
![]() |
|
Море забеган, Путин му порачува на Буш: ,, Ајде дојди или почни ако ти држи,,. И тебе не ти држи само некој ти суфлира. Ајде симнисе од даските кои повеќе живот не значат. |
|
|
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Ti odsega natamu ke moze samo da gledash (osven ako ne skinesh pred vreme od ljubomora) KAKO MAKEDONIJA RASTE I SE RAZVIVA - I...OP KE SI SE SPOI VO ANTICHKITE GRANICI.
![]() A AKO NEMOZES TOA DA GO GLEDASH ( a ne umirash taka lesno) ETE KE TI OTVORAM EDNO DUPCHE OD MOJETO WC - PA KE TI DOZVOLAM DA ME DZIRKASH KAJ STO SE S**** SAMO.
![]() |
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
A..BE LJOCH...TI SPOMNAV LI PREDHODNO JAS TEBE DEKA "ZAPAD" NEMA DA SI TEPAAT SVOI LUGE, I NEMA DA VE OSTAVAT VAS EHTREMISTITE MUSLIMANI I SEMATISTITE GRCI DA SE SHIRITE PO PLANETAVA KAKO PLEVEL???? DA.
![]() E PA EVE CHITAJ I EDUCIRAJ SE!!!!
![]() Вашингтон со официјален предлог до Москва за учество во ПРО
Вашингтон, 22 ноември (МИА) - САД и врачија на Русија официјален предлог за соработка во противракетната одбрана, пренесува МИА. Врачен и беше и друг предлог - да не се повлекува од Договорот за конвенционалните вооружени сили во Европа. Официјалниот предлог на САД беше формулиран по преговори меѓу двете страни. Русија настојуваше да добие официјална писмена порака со прелогот пред да пристапи кон понатамошни разговори. Предлогот предвидува и интегрирање на противракетните системи на САД, Русија и НАТО. САД ветуваат и редовен пристап на руски експерти до базата во Полска, ветување кое треба да биде одобрено од Варшава. Активирањето на базите во Полска и Чешка треба да мирува додека бидат добиени докази дека ирански балистички ракети можат да нанесат удари по објекти во Европа. Москва настојува и за договор за услови во кои ќе биде активирана ПРО, наведуваат западни медиуми. KAZI AKO TI TREBA PREVOD NA ALBANSKI - MOZE OVA STO NE TI ODGOVARA "DA NEMOZESH DA GO RAZBERESH NA MAKEDONSKI"????
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
AK 47 ti si totalno zabegan so usa i rusijava, toa sto go kazuvas nema vrska be, svesen si ti ili ne si svesen deka 50 % raboti vo svetov zavisat i od rusija kako i od amerika? E zosto e de toa taka ? ke mi odgovoris? ili ke redete po pres konferncijana TIGRI I MACKI t.e. AMERIKANSKO ZNAME, EVROPSKA UNIJA ITN.........
![]() ![]() ![]() ![]() p.s. da ne bese rusija amerika do sega ke go kontrolirase cel svet, a sega ne go kontrolira cel svet taka da ima precka..... koja precka sakase da ja unisti, ja unisti do negde, ama od koga dojde putin malce zivna... |
|
![]() |
|
Ако САД- НАТО е/се научена/ни да си игра/ат со светот тоа Русија не го прифаќа. Односно им кажува дека е сериозен партнер и им дава сериозна порака. На потег се САД да го рифатат предизвикот или тотално да се повлечат. Изменето од orlov - 24.Ноември.2007 во 14:06 |
|
|
|
![]() |
|
AK47 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
ja sporeduvas vrabotenosta vo Germanija so ona vo Rusija, pa vo Germanija platite se po 2000-3000 evra , a vo rusija so 100 dollari zemat mesecno, a i onie sto ne rabotat vo germanija zemat poveke pari od rusite, nivnata socialna pomos e kako nekoja plata na nekoj ruski direktor, ehhh
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |