![]() |
|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 107> |
Автор | |||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ali ima edna vistina a toa e i pisan zakon taa glasi deka vo demokratsko opstestvo nema nikakvi granici ni ljubovni ni bilo kakvi taka da dovoln o e samo da se prepustime na cuvstvata i da uzivame vo niv.... ![]() |
|||
speed
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
||
e ok de nikoj ne te tera so sila
toa spontano si doaga mi imaat kazano 2 drugarki ednostavno prepustise vo spontanosta i moze te ceka uzivanje i edna nova skola. p.s se sto se uci vo zivotot e edno ubavo iskustvo samo treba da se pazi da ne se stane zavisen ali aj kako so vikaa na k-15 ajde be od ednas ne se stanuva... ![]() |
|||
speed
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
||
Еј еј еј... полека... каде се залетавте. Ајде без гурање, земете си бројче и почитувајте го редот
![]() |
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
![]() |
|||
||
мислам домакинкава највеке шанси има
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
pa zavisi dali e povise zeska ili poveke domakinka ali mene mi lici na vise zeska nego domakinka ja mislam deka evangelos na zeski se pali poveke nego na domakinki ILI? |
|||
speed
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
||
Не е точно дека сум ја палел неа, освен ако не се смета за палење тоа кога и ја бутнав раката во тостерот
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Ти инквизиција ли си Евангелос?
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() спид ја мислам дека жешка е зашто е домакинка ![]() ![]() ![]() ![]() а ти полека со тостеротследен пат пази на рингла да не ја залепиш ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Зависи како и што готви
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
да ти го загори гравот....мислам запршката
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Тоа би било баш hard core
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() а другиве шо чекаат на тебе мореее???? на плочки ли ке ги лепиш ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |